خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیح سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک در مورد تعلیق رئیس

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 05 آذر 1404 - 22:18
سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک گفت: وزارت ورزش اعلام کرده رئیس فدراسیون تعلیق شده و فردا هم مجمع فوق‌العاده برای انتخاب سرپرست برگزار می‌شود.
فدراسيون،ژيمناستيك،سرپرست

به گزارش خبرنگار مهر، فدراسیون ژیمناستیک ایران سوم آذرماه از سوی نهادهای مربوطه پلمپ شد.
در ابتدا رئیس فدراسیون و سرپرست دبیری فدراسیون از دلیل پلمپ فدراسیون اظهار بی اطلاعی کردند.
ایزدفر سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: وزارت ورزش اعلام کرده اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک تعلیق شده است، اما ابلاغیه‌ای صادر نشده است.
وی گفت: با توجه به پرونده‌ای که اینچه درگاهی در دادسرا دارد موضوع تعلیق مطرح شده است البته هنوز در رابطه با آن پرونده حکمی صاد نشده است.
سرپرست دبیری فدراسیون ژیمناستیک گفت: فردا پنج‌شنبه ششم آذرماه مجمع فوق‌العاده فدراسیون ژیمناستیک برای انتخاب سرپرست فدراسیون برگزار خواهد شد.