خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه خدماتی «فراهنگ» وارد فاز اجرا می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 05 آذر 1404 - 14:12
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران گفت: پروژه خدماتی «فراهنگ» با تمرکز بر فرهنگ، ورزش و سلامت وارد فاز اجرا می‌شود.
پروژه،تهران،شهروندان،شهرداري،منطقه،مترمربع،نوسازي،مديرعامل

به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اصغر کمالی‌زاده مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که پروژه «فراهنگ» در قلب منطقه ۲ تهران و در محدوده محله دریا، پل مدیریت و بلوار فرهنگ، با مالکیت شهرداری و مساحتی بالغ بر ۳۸۹۴ مترمربع واقع شده است، گفت: هدف از اجرای پروژه «فراهنگ» ایجاد فضایی چندمنظوره است که خدمات فرهنگی، درمانی، ورزشی و فراغتی را به شهروندان ارائه دهد و کیفیت زندگی ساکنان منطقه را به‌طور ملموس ارتقا بخشد.
وی افزود: این مجموعه با زیربنای ناخالص نزدیک به ۱۸ هزار و ۴۶۱ مترمربع و تعداد ۱۸۰ جای پارک طراحی شده تا علاوه بر پاسخگویی به نیازهای روزمره شهروندان، به محلی امن و راحت برای فعالیت‌های مختلف تبدیل شود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران تأکید کرد: با برگزاری مناقصه انتخاب پیمانکار، تلاش داریم تا بهترین ظرفیت‌های اجرایی و تخصصی در پروژه مشارکت داشته باشند و کیفیت ساخت و خدمات به بالاترین سطح ممکن برسد.
انتظار داریم پروژه «فراهنگ» پس از تکمیل، به یکی از نقاط شاخص فرهنگی و خدماتی در منطقه تبدیل شود و علاوه بر تأمین نیازهای شهری، سرزندگی محلات را افزایش دهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که پروژه‌هایی از این دست، ضمن ایجاد فضاهای کاربردی برای شهروندان، موجب تقویت تعاملات اجتماعی و ارتقای نشاط شهری می‌شوند و یکی از برنامه‌های مهم شهرداری تهران برای توسعه پایدار و هوشمند شهر است.