خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرار بعد از اسیدپاشی روی پدر و دختر همسایه

اعتماد | همه | چهارشنبه، 05 آذر 1404 - 08:24
مرد آشنا در اقدامی جنون‌آمیز روی پدر و دختری اسید پاشید و فراری شد.
اسيد،مرد،پاشيد،بابك،دختري،فرياد،پدر،اوليه

کد خبر: 749125 | ۱۴۰۴/۰۹/۰۵ ۰۸:۱۸:۱۹
مرد آشنا در اقدامی جنون‌آمیز روی پدر و دختری اسید پاشید و فراری شد.
به گزارش همشهری، اواخر هفته گذشته ساکنان یکی از محله‌های غرب تهران صدای فریاد کمک‌خواهی مرد و دختری نوجوان را شنیدند.
این پدر و دختر درحالی‌که اسید روی صورتشان ریخته بود، فریاد می‌زدند و از مردم کمک می‌خواستند.
اهالی بلافاصله با اورژانس تماس گرفتند و مصدومان به بیمارستان منتقل شدند.
بررسی اولیه کادر درمان نشان داد مایعی شبیه اسید روی سر و صورت آنها پاشیده ‌ و باعث سوختگی شدید شده است.
پس از انجام اقدامات درمانی، مرد آسیب‌دیده در تحقیقات اولیه گفت: اسیدپاش مردی به نام بابک، همسایه‌مان است و ‌ مشکل روحی و روانی دارد.
او چندبار به سمت رهگذران تخم‌مرغ و زباله پرتاب کرده بود.
امروز من ودخترم از خودرو پیاده‌ شدیم و قصد رفتن به خانه را داشتیم که بابک با ظرفی در دست به ما نزدیک شد.
قبل از اینکه ‌ بجنبیم،‌ محتویات ظرف را روی ما پاشید و فرار کرد.
پس از ثبت اظهارات شاکی، پرونده با دستور بازپرس جنایی به اداره شانزدهم پلیس آگاهی ارجاع شده و کارآگاهان تحقیقات گسترده‌ای را برای دستگیری متهم و روشن شدن ابعاد حادثه آغاز کرده‌اند.