خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 05 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رد درخواست گتوسو از سوی فدراسیون فوتبال ایتالیا

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 05 آذر 1404 - 01:12
رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا درخواست سرمربی تیم ملی این کشور با هدف افزایش شانس صعود آتزوری به جام جهانی را رد کرد.
برگزاري،تيم،بازي،ملي،ايتاليا،برنامه،گتوسو،آتالانتا

به گزارش مشرق، گابریله گراوینا رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا در واکنش به درخواست جنارو گتوسو، سرمربی تیم ملی این کشور برای لغو بازی‌های سری A‌ در هفته منتهی به ورود آتزوری به پلی‌آف صعود به جام جهانی،‌ این تغییر را نشدنی دانست.
ایتالیا برای سومین دوره متوالی از مسیر پلی‌آف باید برای رسیدن به جام جهانی تلاش کند و در این مسیر ابتدا باید در خانه برابر ایرلند شمالی قرار بگیرد و پس از آن خارج از خانه مقابل برنده نبرد ولز و بوسنی‌وهرزگوین بایستد.
این بازی‌ها در روزهای فیفای ماه مارس سال ۲۰۲۶ برگزار خواهند شد، زمانی که رقابت‌های باشگاهی در لیگ‌های داخلی و مسابقات قاره‌ای در اوج حساسیت قرار دارند.
گراوینا در این باره گفت: ما به دنبال برنامه‌ای جایگزین یا میانبر نیستیم.
من هم تصور نمی‌کنم که امکان تغییر برنامه بازی‌های لیگ وجود داشته باشد.
در واقع احتمال برگزاری بازی‌ها در موعد مقرر خود بیشتر است.
ما داریم روی گزینه‌های امکان پذیر برای کمک به تیم ملی کار می‌کنیم اما متأسفانه گزینه‌های زیادی وجود ندارند.
گتوسو در هفته‌ها و ماه‌های پیش رو می‌تواند از آنها استفاده کند.
امیدواریم بتوانیم اواسط ماه فوریه طوری که با برنامه بازی‌های تیم‌های حاضر در رقابت‌های قاره‌ای تداخل نداشته باشیم، برنامه‌ای برای تیم ملی ترتیب دهیم.
رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا در پایان محل احتمالی برگزاری بازی تیم ملی این کشور برابر ایرلند شمالی را معرفی کرد و گفت: برنامه ما برگزاری بازی در برگامو (ورزشگاه نیوبالانس، استادیوم خانگی تیم آتالانتا) است.
تا الان هم با استقبالی گرم از سوی مسئولان آتالانتا برای برگزاری این بازی موجه شده‌ایم.
به نظر ما این ورزشگاه برای برگزاری این بازی عالی است.