خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوکراین مدعی هدف قرار دادن پالایشگاه نفت روسیه شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 04 آذر 1404 - 15:52
نیرو‌های اوکراین روز سه‌شنبه ادعا کردند یک پالایشگاه نفت در منطقه کراسنودار و یک پایانه نفتی در بندر نووراسییسک روسیه را هدف قرار داده‌اند.
اوكراين،روسي،ستاد،نفتي،حمله

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - نیرو‌های نظامی اوکراین روز سه‌شنبه ادعا کردند که یک پالایشگاه نفت در منطقه کراسنودار و یک پایانه نفتی در بندر نووراسییسک روسیه را هدف قرار داده‌اند.
نیرو‌های کیِف حملات دوربرد خود به اهداف روسی، به ویژه تأسیسات نفتی را افزایش داده‌اند، در حالی که درگیری بین دو کشور نزدیک به چهار سال می‌رسد.
ستاد کل نیرو‌های مسلح اوکراین در بیانیه‌ای در پیام‌رسان تلگرام مدعی شد که تجهیزات بارگیری و تخلیه نفت به تانکر‌ها هدف قرار گرفته است.
این ستاد همچنین گفت یک هواپیمای شناسایی A-۶۰ روسی در جریان حمله به کارخانه نظامی بریف منهدم شده است.
به طور جداگانه، یک مقام رسمی از سرویس امنیت داخلی اوکراین (SBU) گفت که این حمله به یک شناور بزرگ فرود آسیب زده که در نزدیکی اسکله یک پایگاه دریایی در نووراسییسک پهلو گرفته بود.
منبع: رویترز