خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شی به ترامپ: بازگشت تایوان به چین بخش کلیدی نظم بین‌المللی پس از جنگ است

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 03 آذر 1404 - 19:41
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه با «شی جین‌پینگ» همتای چینی خود به صورت تلفنی گفت‌وگو کرد.
چين،روابط،شي،دوجانبه،تايوان،جنگ

به گزارش مشرق، رئیس‌جمهور چین در این گفت‌وگوی تلفنی اعلام کرد که روابط چین و ایالات متحده در حال تجربه‌ی «روندی مثبت» است.
شینهوا در خبر خود نوشت که شی در این تماس تاکید کرده که طرفین باید دامنه همکاری‌ها را گسترش دهند و «فضای جدیدی» برای روابط دوجانبه ایجاد کنند.
وی بازگشت تایوان به چین را جزئی کلیدی از نظم بین‌المللی پساجنگ توصیف کرد و گفت که چین و آمریکا باید دستاوردهای جنگ جهانی دوم را مشترکا حفظ کنند.
ترامپ در پاسخ عنوان داشته که به خوبی اهمیت موضوع تایوان برای چین را درک می‌کند.
رئیس‌جمهور چین افزود که پکن و واشنگتن باید در راستای دستیابی به پیشرفت بیشتر در روابط دوجانبه تلاش کنند.
شی در انتها گفت: «امیدواریم توافق صلح جنگ اوکراین هرچه زودتر حاصل شود و بحران به‌طور اساسی حل شود.»
کاخ سفید هنوز بیانیه رسمی در مورد این گفت‌وگو منتشر نکرده است.