خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذرماه مجازی شد

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 02 آذر 1404 - 13:58
تهران- دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران گفت: مدارس ابتدایی استان تهران به استثنای فیروزکوه ۴ و ۵ آذرماه مجازی شد.
آلودگي،تهران،كارگروه،استان،اضطرار،مجازي،مقاطع،ابتدايي

به گزارش خبرنگار مهر، حسن عباس‌نژاد، دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، ظهر یکشنبه با اشاره به مصوبات این کارگروه برای مقابله با آلودگی هوا گفت: کلاس درس مقاطع ابتدایی استان تهران روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی دایر است.
وی گفت: البته فیروزکوه شامل آموزش مجازی نیست و کلاس‌های درس در این شهرستان حضوری است.
این مسئول با بیان اینکه این جلسه با حضور و ریاست استاندار تهران برگزار شده است، گفت: مهدهای کودک و پیش دبستانی نیز در روزهای سه شنبه و چهارشنبه تعطیل است.
وی عنوان کرد: همچنین کارمندان دولتی خانم که فرزندانشان در مقاطع ابتدایی تحصیل می‌کنند، می‌توانند با هماهنگی مدیران مربوطه از دورکاری استفاده کنند.
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، بخش عمده آلودگی هوا را ناشی از وسایل نقلیه دانست و تأکید کرد: شهرداری و پلیس راهور موظف هستند از فعالیت خودروهای دودزا جلوگیری کرده، طرح ترافیک را منظم اجرا کنند و پایانه‌ها و اتوبوس‌هایی را که شب‌ها درجا روشن می‌مانند، کنترل کنند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی نیز باید هشدارهای بهداشتی، نکات خودمراقبتی و آمادگی اورژانس‌ها و مراکز درمانی را در اولویت قرار دهد و فعالیت‌های ورزشی در فضای باز ممنوع اعلام شده است.