پیروزی فرهاد مجیدی و شاگردانش در دوئل ایرانی ها در لیگ امارات
تیم فوتبال البطائح موفق شد در هفته یازدهم لیگ ادنوک امارات مقابل الاتحاد کلبا به پیروزی دست یابد.
به گزارش خبرنگار مهر، تیمهای فوتبال البطائح و الاتحاد کلبا در چارچوب هفته هشتم لیگ ادنوک امارات امروز شنبه اول آذر و از ساعت ۱۶:۱۰ به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان فرهاد مجیدی در تیم البطائح موفق شدند با برتری ۳ بر یک زمین را ترک کنند.
این پیروزی، دومین برد البطائح در فصل جاری بود و این تیم را با ۶ امتیاز به رده دوازدهم جدول ۱۴ تیمی لیگ رساند.
در سوی مقابل، الاتحاد کلبا با وجود شکست، همچنان با ۱۱ امتیاز در رتبه هشتم جدول باقی ماند.
این تیم در نیمه اول با اخراج محمدمهدی محبی در دقیقه ۱۷ ضربه بزرگی خورد؛ اتفاقی که کار را برای ادامه بازی سختتر کرد.
همچنین شهریار مغانلو و احمد نوراللهی دو بازیکن ایرانی الاتحاد، ۴۵ دقیقه برای تیمشان بازی کردند و سامان قدوس نیز در دقیقه ۷۷ تعویض شد.
برای البطائح، ایوونهای رابلو، سعود خلیل و آناتول برتران آبانگ سه گل تیمشان را به ثمر رساندند.
تنها گل الاتحاد کلبا نیز روی اشتباه عمر کیتا مدافع البطائح رقم خورد که به اشتباه دروازه خودی را باز کرد.
این پیروزی ارزشمند، شرایط البطائح را در جدول کمی بهبود بخشید و امیدهای این تیم را برای فاصله گرفتن از منطقه خطر افزایش داد.