سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار چین به آمریکا: به هرگونه اقدام تحریک‌آمیز پاسخ می‌دهیم

مشرق | بین‌الملل | شنبه، 01 آذر 1404 - 16:12
چین اعلام کرد: هرگونه اقدام به بهانه آزادی ناوبری دریایی و هوایی که به حاکمیت و امنیت این کشور لطمه بزند، برایش غیرقابل قبول است.
دريايي،هوايي،چين،نيروهاي،كشور،چيني

به گزارش مشرق به نقل از گلوبال تایمز، در نشست سالانه مشورتی نظامی دریایی چین و آمریکا که در ایالت هاوایی برگزار شد، دو کشور درباره نحوه برخورد نیروهای دریایی و هوایی خود در مواجهات احتمالی گفت‌وگو کردند.
چین اعلام کرد که هرگونه اقدام به بهانه آزادی ناوبری دریایی و هوایی که به حاکمیت و امنیت این کشور لطمه بزند، برایش غیرقابل قبول است.
این روزنامه چینی نوشت: پکن به طرف آمریکایی اعلام کرد که به هرگونه اقدام تحریک‌آمیز، تجاوز یا عملیات شناسایی نزدیک مرزهایش، واکنش نشان می‌دهد.
طرف آمریکایی و چینی در این نشست به بررسی وضعیت امنیت دریایی و هوایی، رویارویی‌های معمول بین نیروهای خود و راهکارهای افزایش ایمنی نظامی دریایی پرداختند.
در پایان، طرفین توافق کردند که این جلسات به تعامل حرفه‌ای‌تر و ایمن‌تر نیروهای عملیاتی دو کشور کمک کرده و از سوءتفاهم، محاسبات اشتباه و بروز بحران جلوگیری می‌کند.
چین همچنین تأکید کرد که در کنار حفاظت از حاکمیت و حقوق دریایی خود، به حفظ صلح، ثبات و توسعه منطقه‌ای پایبند است.