سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلاس‌های درس، پایگاه ترویج فرهنگِ ایثار و شهادت شوند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 01 آذر 1404 - 15:34
وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به نقش دانش‌آموزان در دفاع مقدس، تأکید کرد: اگر دیروز نوجوانان با اسلحه از خاک کشور دفاع می‌کردند، امروز دانش‌آموزان با قلم و دفتر، پرچم‌دار جهاد علمی و فرهنگی و پاسدار آرمان‌های شهدا هستند.
ابراهيمي،شهيد،طالب،كاظمي،شهدا،شهادت،دشمن،درس،نسل،دفاع،وزير،ا ...

باشگاه خبرنگاران جوان - علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش صبح امروز شنبه یکم آذرماه در اجلاسیه بزرگداشت دانش آموز بسیجی شهید؛ طالب ابراهیمی که با حضور خانواده‌های معظم شهدا، مسئولان کشوری و لشکری و جمعی از دانش‌آموزان، در بندر دیر برگزار شد، یاد و خاطره شهید طالب ابراهیمی و سایر دانش‌آموزان شهید را گرامی داشت.
وی برگزاری این یادواره‌ها را در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب برای زنده نگه داشتن یاد شهدا و تبیین پیام آنان برای نسل جدید دانست.
وزیر آموزش‌وپرورش با ترسیم خطی مستقیم از سنگر‌های دفاع مقدس تا کلاس‌های درس، گفت: اگر دیروز نوجوانانی مانند شهید ابراهیمی با اسلحه از تمامیت ارضی کشور دفاع کردند، امروز دانش‌آموزان در میدان فرهنگی و علمی با دشمنی پنهان مواجه‌اند.
کاظمی خاطرنشان کرد: دفتر و قلم شما، اسلحه این میدان نبرد است و مشق امشب شما ادامه سرمشقی است که امثال طالب ابراهیمی با خون خود نوشتند.
وی در ادامه گفت: شهید ابراهیمی تنها یک خاطره نیست، بلکه معیار و شاخصی برای سنجش تعهد نسل کنونی است.
نوجوانی که در اوج نیاز کشور درس و مدرسه را برای دفاع از آرمان‌هایش ترک کرد، امروز از دانش‌آموزان می‌خواهد با سلاح علم از همان آرمان‌ها پاسداری کنند.
کاظمی با اشاره به جایگاه شهادت در فرهنگ اسلامی و قرآن، شهادت را مظهر عزت، اقتدار، امنیت و ایمان ملت دانست و تأکید کرد: بزرگترین مزیت رقابتی ایران در برابر استکبار جهانی، فرهنگ ایثار و شهادت نوجوانان و جوانان است.
وزیر آموزش و پرورش موفقیت‌های علمی دانش‌آموزان را پاسخی کوبنده به دشمن و ادامه راه شهدا عنوان کرد و گفت: صد‌ها و هزاران طالب ابراهیمی امروز در عرصه مبارزه با دشمن حضور دارند، اما شرط آن بصیرت، ایمان و ارتباط با خداست.
وی همچنین بر نقش کلیدی معلمان در تحقق این هدف تأکید و خواستار آن شد که کلاس‌های درس به سنگر جهاد تبیین و پایگاه ترویج فرهنگِ ایثار و شهادت شوند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، کاظمی وحدت، انسجام و پایبندی به شاخص‌های مسیر شهدا مانند ولایت‌مداری، ساده‌زیستی، نماز اول وقت و عمل صالح را رمز موفقیت نسل امروز دانست و از دانش‌آموزان خواست تا فریب تبلیغات دشمن را نخورند.