سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمدید فراخوان شرکت در نخستین رویداد پیچینگ آی‌فیلم

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 01 آذر 1404 - 14:29
علاقه‌مندان به اشتراک‌گذاری ایده‌های فیلم کوتاه در «نخستین رویداد پیچینگ آی‌فیلم»، تا ۳۰ آذر فرصت دارند در تارنمای این رویداد ثبت طرح کنند.
رويداد،ارائه،طرح،دبيرخانه

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی رویداد، باتوجه به استقبال خوب و درخواست شماری از فیلم‌سازان جوان برای شرکت در اولین دوره از رویداد ارائه طرح تولیدی برای جذب سرمایه (پیچینگ) که از سوی شبکه آی‌فیلم برگزار می‌شود، دبیرخانه رویداد مهلت ثبت طرح فیلم کوتاه در وب‌سایت رسمی این رویداد را تا ۳۰ آذر تمدید کرد.
کلیه مراحل این فرایند طی مراجعه به وب‌سایت به‌نشانی www.ifilmpitching.com قابل‌انجام است و دبیرخانه رویداد در انتهای زمان ثبت، از صاحبان طرح‌های پذیرفته‌شده برای شرکت در دوره‌های آموزش مجازی و برخط با موضوع مهارت‌های لازم برای ارائه مطلوب در جلسات پیچینگ دعوت خواهد کرد.
شبکه آی‌فیلم جلسات ارائه طرح تولیدی برای جذب سرمایه (پیچینگ) را هم‌زمان با «چهارمین جشنواره رسانه‌ای صبح» در اواخر فروردین ۱۴۰۵ برگزار خواهد کرد.‌