خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 30 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لبنان: ۳۳۱ نفر از زمان برقراری آتش‌بس شهید شدند

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 30 آبان 1404 - 16:18
وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که از زمان برقراری آتش بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی، ۳۳۱ نفر در حملات تجاوزکارانه این رژیم به خاک لبنان شهید شده اند.
لبنان،رژيم،توافق،اسرائيل،تجاوزگري،صهيونيستي،نقض،حملات،زمان،ي ...

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت لبنان امروز جمعه آمار جدیدی از تعداد شهدا و مجروحان حملات تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به لبنان از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس منتشر کرد.
براساس این آمار، شمار شهدا از زمان اجرایی شدن توافق توقف اقدامات خصمانه به ۳۳۱ نفر و شمار زخمی ها به ۹۴۵ نفر رسیده است.
رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه سرانجام روز چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتش‌بس را امضا کرد، اما بطور مداوم آن را نقض کرده است.
بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی می‌بایست در مدت ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد.
یک سخنگوی نیروهای پاسدار صلح سازمان ملل مستقر در جنوب لبنان (یونیفل) اخیرا اعلام کرد که حریم هوایی لبنان ۷ هزار و ۳۰۰ بار از سوی رژیم اسرائیل از زمان برقراری آتش بس نقض شده است.
وی همچنین از ارایه گزارش یونیفل به شورای امنیت درباره پیشرفت اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ از جمله تمام موارد نقض توافق آتش‌بس، خبر داد.
ژنرال «رودولف هیکل» فرمانده ارتش لبنان نیز امروز جمعه در سخنانی به مناسب هشتاد و دومین سالروز استقلال این کشور گفت: در بحبوحه اشغال اراضی لبنان توسط اسرائیل، میهن ما امروز شاهد مرحله‌ای سرنوشت ساز است که یکی از دشوارترین مراحل در تاریخ خودش به شمار می رود.
وی افزود: این مرحله در سایه حملات و تجاوزگری مداوم اسرائیل قرار دارد که منجر به شهادت و زخمی شدن شماری از شهروندان شده است.
این حملات و تجاوزگری اسرائیل مانع از تکمیل استقرار ارتش لبنان و باعث تخریب اموال و تأسیسات لبنانی ها می‌شود.
حزب الله پیش از این در بیانیه ای تاکید کرد: تجاوزگری فزاینده رژیم صهیونیستی علیه لبنان، شهروندان و حاکمیت ملی‌ این کشور نشانه آشکار غرور و جنایت مستمر و پیوسته‌ای است که این رژیم در برابر دیدگان کشورهای ضامن توافق آتش‌بس و کمیته نظارت بر آن و در سایه سکوت جهان عرب و جامعه بین‌المللی با حمایت کامل آمریکا انجام می‌گیرد که این وضعیت، دشمن را به ادامه تجاوزات خود علیه لبنان و منطقه تشویق و جسورتر می کند.
حزب الله افزود که این تجاوزگری رژیم صهیونیستی نمی‌تواند ادامه یابد و باید با آن مقابله شود و دولت موظف است به مسئولیت‌های ملی خود در قبال ملت عمل کند.