خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 30 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواشناسی ایران امروز ۳۰ آبان؛ شاخص آلودگی در آستانه خطرناک

مهر | اقتصادی | جمعه، 30 آبان 1404 - 11:23
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا در ۵ کلانشهر اعلام کرد: در صورت عدم مهار منابع آلاینده‌ در مناطق پرتردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک می‌رسد.
افزايش،آلودگي،صنعتي،غلظت،شاخص،مناطق،پرتردد،مخاطره

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی تا اواخر هفته آینده در اکثر مناطق کشور جو پایدار و آسمان صاف است.
طی این مدت در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور غلظت آلاینده‌های جوی افزایش یافته که در صورت عدم مهار منابع آلاینده‌ها در مناطق پرتردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک خواهد رسید.
طی ۳ روز آینده در نوار شرقی ایران در برخی ساعات افزایش وزش باد روی می‌دهد.
همچنین امروز خلیج‌فارس مواج است.
توصیف سامانه: پایداری جو
زمان پایان: یکشنبه ۱۴۰۴/۰۹/۰۲
نوع مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا
منطقه اثر: تهران، اصفهان، تبریز، کرج، اهواز و مشهد
اثر مخاطره: افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌ها و در صورت عدم مهار منابع آلاینده (ثابت و متحرک) در مناطق پرتردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک خواهد رسید.
توصیه: مدیریت بهینه در مصرف سوخت‌های فسیلی، کنترل فعالیت‌های صنعتی آلاینده، کاهش تردد غیر ضروری و پرهیز از حرکات ورزشی در فضای باز برای تمام اقشار جامعه.
کنترل و پایش مداوم شاخص‌های آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط به منظور اتخاذ تصمیمات مقتضی برای حفظ سلامت شهروندان.