خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 30 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پزشکیان: اصلاح فرهنگ خدمتگزاری و نگاه بلندمدت در توسعه ضرورت دارد

مهر | سیاسی | پنجشنبه، 29 آبان 1404 - 22:18
قزوین – رئیس‌جمهور بر اهمیت رضایت مردم، اصلاح رفتار اداری، مدیریت منابع و آینده‌نگری در برنامه‌ریزی‌های کلان تأکید کرد.
كشور،اجتماعي،زنان،توسعه،پزشكيان،رضايت،تأكيد،مديران،مديريت،جا ...

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود پزشکیان شامگاه پنج شنبه در نشست شورای توسعه و برنامه‌ریزی قزوین با تأکید بر اینکه مسئولان و مدیران نقش اصلی در اداره کشور و رضایت مردم دارند، گفت: اگر مردم ناراضی‌اند، مقصر ما هستیم و حتی اگر رضایت داشتند باز هم مسئولیت اصلی با ماست.
وی با بیان اینکه ما حکومت می‌کنیم و شما خدمت می‌دهید بنابراین مردم نباید از خدمات دستگاه‌ها ناراضی باشند، عنوان کرد: احترام به هر فردی که به دستگاه‌ها مراجعه می‌کند، حتی اگر قصد دریافت خدمت فوری نداشته باشد، اصل اساسی مدیریت موفق است.
رئیس‌جمهور با نقد اصطلاح رایج ارباب رجوع گفت: مدیر موفق کسی است که دغدغه‌ها و مشکلات مردم را ببیند، همدردی کند، راه‌حل جایگزین ارائه دهد و نهایت تلاش خود را برای جلب رضایت مردم به کار گیرد.
وی اضافه کرد: برخورد محترمانه با مراجعین، حتی کسانی که خدمات فوری نمی‌خواهند، سرمایه اجتماعی را افزایش می‌دهد.
پزشکیان به ضرورت آینده‌نگری در توسعه استان و کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هر توسعه‌ای که با ظرفیت منابع هماهنگ نباشد زیانبارترین تصمیم ممکن است و مدیران باید با نگاه بلندمدت، بحران‌هایی مانند کم‌آبی را پیش‌بینی و مدیریت کنند.
وی با یادآوری تجربه تلخ دریاچه ارومیه، خاطرنشان کرد: اشتباهات گذشته درس بزرگی برای ماست و باید از آنها بیاموزیم تا منابع و زمان مردم هدر نرود.
رئیس‌جمهور نظام دانشگاهی کشور را نیازمند تحول بنیادین دانست و تأکید کرد: دانشگاه‌های ما عمدتاً آموزش و تحقیق می‌کنن اما بیش از ۹۰ درصد پژوهش‌ها بدون کاربرد باقی می‌ماند و این یعنی تحقیقات باید مبتنی بر نیازهای جامعه باشد و مسائل واقعی کشور را حل کند.
پزشکیان در بخش اجتماعی سخنان خود، جایگاه زنان و خانواده را عامل مهم کاهش تخلفات اجتماعی دانست و گفت: آمارها نشان می‌دهد که نرخ تخلفات، رشوه و فساد در میان بانوان کمتر از مردان است و در جاهایی که به زنان شخصیت داده‌ایم، اثرات مثبت آن مشخص شده است.
وی افزود: اگر زنان در جامعه جایگاه واقعی خود را داشته باشند، نه ابزار و نه خودنما می‌شوند و می‌توانند به تکیه‌گاه اجتماعی تبدیل شوند.
باید با اصلاح تفکر و تربیت درست، از انحراف افراد جلوگیری کنیم و نباید کل جامعه زنان را زیر سوال برد.
رئیس جمهور تأکید کرد: توسعه کشور تنها به تصمیم دولت وابسته نیست بلکه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مردم و مدیران محلی کلید حل مشکلات است.
وی در پایان یادآور شد: با مدیریت درست، وحدت مسئولان، همراهی دانشگاهیان و مردم، و احترام به تک‌تک مراجعه‌کنندگان، می‌توان بر تمام چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی غلبه کرد و توسعه پایدار استان و کشور را رقم زد.