خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 29 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وعده سازمان ملل برای انجام تحقیقات درباره اعدام‌های نظام‌مند در الفاشر

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 29 آبان 1404 - 08:41
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری وعده داد که درباره اعدام‌ها و بازداشت‌های نظام‌مند در الفاشر تحقیقات انجام خواهد شد.
شبكه،بشردوستانه،تجاوز،پشتيباني،سريع،نيروهاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، «تام فلچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: در تلاشیم تا به الفاشر برسیم.
رساندن کمک به الفاشر یک کار دلهره‌آور خواهد بود.
معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه و هماهنگ‌کننده امداد اضطراری، در این خصوص ادامه داد: الفاشر برای تحقیقات در مورد گزارش‌های اعدام‌ها و بازداشت‌های نظام مند به عنوان یک صحنه جرم در نظر گرفته خواهد شد.
«تام فلچر»، سپس اضافه کرد: فراهم کردن مسیر امن برای ورود امدادگران بشردوستانه به الفاشر و خروج بازماندگان از این منطقه ضروری است.
شبکه پزشکان سودان پیشتر از ثبت بیش از ۳۰ مورد تجاوز جنسی به دختران الفاشر طی یک هفته پس از حمله نیروهای پشتیبانی سریع به این شهر خبر داد.
این شبکه توضیح داد که برخی از تجاوزها پس از ورود نیروهای پشتیبانی سریع به الفاشر رخ داده است، در حالی که برخی دیگر در حین تلاش برای فرار به سمت طویله مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.
این شبکه «موارد مکرر تجاوز جنسی» علیه زنان و دختران در الفاشر را محکوم کرد و نیروهای پشتیبانی سریع را مسئول آن دانست.