خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 28 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعایت ولنگارانه کارچاق کن های آمریکا!

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 28 آبان 1404 - 21:52
پيام،آمريكا،عربستان،ايران،خيانت،شايعه،حج،خارجه،رئيس،پزشكيان، ...

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی مصاف عقل و جهل نوشت:
نشریات زنجیره ای غربگرا، در وضعیت قهقرا و استیصال ساه، شایعه می سازند و دسته جمعی با همان شایعه، تیتر و صفحان خود را پُر می کنند.
آنها آخرین بار به دروغ ادعا کردند پیام آقای پزشکیان به دولت عربستان، برای میانچیگری وی میان ایران و آمریکا بوده است!
تیتر سه روزنامه را ببینید:
- اعتماد: بمب خبری پیام به ریاض/ فلاحت پیشه از آخرین رایزنی ها به ریاض می گوید.
- سازندگی: حامل پیام ایران؟/ منابع خبری [؟!] اعلام کردند پزشکیان پیش از دیدار بن سلمان با ترامپ، پیامی برای او ارسال کرده است.
آیا عربستان قرار است میانجی جدید باشد؟
- شرق: پیام به پای پرواز/نامه رئیس جمهور در آستانه سفر بن سلمان به آمریکا
ادعا نشریات اجاره ای، به دلایل گوناگون، مهمل و دروغ است:
نخست اینکه مشکل ایران با آمریکا، نه فقدان واسطه، بلکه خوی خیانت و جنایتگری آمریکاست.
و گرنه، قبلا قطر و عمان و اروپایی ها بارها واسطه شدند، اما خیانت برجامی و سپس حمله نظامی در میانه مذاکرات اتفاق افتاد که نشان می داد مذاکرات صرفا عملیات فریب بوده است.
ثانیا رئیس سازمان حج و سخنگوی وزارت خارجه می گویند پیام مذکور، صرفا برای تشکر از عربستان در زمینه میزبانی حج بوده است.
منطقا هم پیام سیاسی سطح بالا، توسط رئیس سازمان حج منتقل نمی شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد شایعه منتشره، تصریح کرد:
"هیچ فرآیند مذاکراتی بین ایران و آمریکا وجود ندارد و همانطور که وزیر خارجه بارها تاکید کرده‌اند مذاکره با طرفی که به تجاوز نظامی مباهات می‌کند و دنبال دیکته‌کردن خواسته‌های خود است، توجیه منطقی ندارد.
پیام رئیس‌جمهور به ولیعهد عربستان، صرفا محتوای دوجانبه داشته و حاوی قدردانی به‌خاطر خدمات ارائه‌شده به حجاج ایرانی و اهمیت استمرار همکاری‌ها در این باره بوده است".
اکنون باید از شورای عالی امنیت ملی،وزارتخانه های اطلاعات و ارشاد، و دستگاه قضایی سوال کرد که با وجود سیاست قطعی نظام پس از جنایت و خیانت آمریکا، چرا اجازه نشر اکاذیب و فضاسازی به نفع آمریکا را می دهند؟
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.