خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 28 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور ایمن از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ اعلام شد

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 28 آبان 1404 - 21:12
برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ و تأمین پایدار برق کشور در جلسه امور برق با حضور وزیر نیرو و سایر مدیران ارشد صنعت برق، تشریح و رسماً اعلام شد.
برق،تابستان،برنامه،شركت،توانير،مديرعامل،شبكه،مديريت،مصرف

به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) برای عبور از اوج بار تابستان ۱۴۰۵ و تأمین پایدار برق کشور در جلسه امور برق با حضور عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، همایون حائری معاون برق و انرژی وزارت نیرو و مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر، محسن طرزطلب مدیرعامل سازمان ساتبا و عظیم اعتمادی سرپرست شرکت برق حرارتی و سایر مدیران ارشد صنعت برق، تشریح و رسماً اعلام شد.
مصطفی رجبی مشهدی در این جلسه گفت: این برنامه راهبردی ادامه مسیر طرح‌های سال ۱۴۰۴ است و با هدف کاهش ناترازی تولید و مصرف برق در تابستان پیشِ‌رو تدوین شده است.
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به تجربه تابستان ۱۴۰۴ تأکید کرد: اجرای برنامه ۱۴ مگاپروژه (۱) در سال جاری، با تکیه بر مدیریت مصرف، بهینه‌سازی شبکه و جلوگیری از فعالیت مزارع استخراج رمزارز غیرمجاز، نه تنها از بروز خاموشی‌های گسترده جلوگیری کرد، بلکه موجب کاهش رشد شدت مصرف برق و بهبود شاخص‌های پایداری شبکه سراسری شد.
به گفته رجبی مشهدی، برنامه جدید بر پایه دستاوردهای تابستان ۱۴۰۴ و با افق تابستان ۱۴۰۵ طراحی شده است.
به گفته مدیرعامل توانیر، اجرای کامل ۱۴ مگاپروژه ۲ علاوه بر افزایش ظرفیت تولید و انتقال برق، به کاهش شدت انرژی، ارتقای بهره‌وری، کاهش آلاینده‌ها و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان منجر خواهد شد و می‌تواند تابستان ۱۴۰۵ با سطح قابل قبولی از پایداری شبکه پشت سر بگذارد.
وزیر نیرو نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش‌های کارکنان صنعت برق و همراهی مردم در مدیریت مصرف، ابراز امیدواری کرد که با اتکال به الطاف الهی و همکاری همه بخش‌ها، از جمله شرکت توانیر، شرکت مدیریت تولید برق حرارتی، ساتبا و مدیریت شبکه برق کشور، برنامه ۱۴ مگاپروژه (۲) نیز همچون برنامه سال گذشته، به‌موقع و به‌طور کامل اجرا شود و گامی مؤثر در جهت ارائه خدمات پایدار و مطلوب به هموطنان در سراسر کشور باشد.