خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 28 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افراد مسلح حداقل ۲۵ دختر را در مدرسه‌ای در نیجریه ربودند

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 28 آبان 1404 - 13:23
افراد مسلح پس از حمله به یک مدرسه شبانه‌روزی دولتی و ربودن ده‌ها دختر از خوابگاهشان در ایالت کبی در شمال غربی نیجریه، یکی از کارکنان را به ضرب گلوله کشتند.
مدرسه،دختران،دولتي،خوابگاهشان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از الجزیره، نفیو ابوبکر کوتاکوشی، سخنگوی پلیس محلی، گفت: افراد مسلح که سلاح‌های پیشرفته در اختیار داشتند و گمان می‌رود راهزن باشند، از حصار مدرسه بالا رفتند و حداقل ۲۵ دانش‌آموز را از خوابگاهشان به مقصدی نامعلوم ربودند.
کوتاکوشی با اشاره به اینکه ممکن است دختران بیشتری مفقود شده باشند، گفت که یکی دیگر از کارکنان مدرسه در این حمله زخمی شده است.
او گفت که این حادثه در مدرسه راهنمایی جامع دخترانه دولتی در ماگا، جامعه‌ای در منطقه واساگو / دانکو در کبی، رخ داد.
کوتاکوشی گفت که نیروهای دولتی در جستجوی دختران ربوده شده هستند و مسیرهای شناخته شده راهزنان و جنگل‌های اطراف را جستجو می‌کنند.