خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 28 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آسوشیتدپرس: ایران نفتکش و 21 خدمه تالارا را آزاد کرد

اعتماد | همه | چهارشنبه، 28 آبان 1404 - 13:12
رسانه آمریکایی به نقل از مدیر شرکت کلمبیاشیپ‌منیجمنت گزارش داد که نفتکش حامل سوخت قاچاق که در آب‌های خلیج فارس توقیف شده بود، امروز به همراه تمامی خدمه آن آزاد شده‌اند.
توقيف،نفتكش،قضايي،خبر

رسانه آمریکایی به نقل از مدیر شرکت کلمبیاشیپ‌منیجمنت گزارش داد که نفتکش حامل سوخت قاچاق که در آب‌های خلیج فارس توقیف شده بود، امروز به همراه تمامی خدمه آن آزاد شده‌اند.
کد خبر: 748093 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۸ ۱۳:۱۱:۰۸
شرکت کلمبیاشیپ‌منیجمنت اعلام کرد که ایران نفتکش تالارا با تمام ۲۱ خدمه آن را آزاد کرده است.
به گزارش ایسنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس در حالی این خبر را به نقل از مدیر این شرکت منتشر کرده است که رسانه‌های ایرانی پیش از این خبر داده بودند کشتی تالارا که روز جمعه ۲۳ آبان ماه بر اساس حکم قضایی در آب‌های خلیج فارس توقیف شده بود، پس از اجرای حکم قضایی و تخلیه محموله کشتی، رفع توقیف شد و امروز آب‌های ایران را ترک خواهد کرد.
این نفتکش به دستور مقام قضایی و در راستای صیانت از منافع و منابع ملت ایران توقیف شده بود.