سارقان «مامورنما» در شمال کشور دستگیر شدند
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا از شناسایی و بازداشت گروهی خبر داد که با جعل عنوان مأمور و شگردهای حرفهای، اموال شهروندان را سرقت میکردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، سردار ضرغام آذین، رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا اظهار داشت: در پی وصول شکایات متعددی از مال باختگانی که با شیوههای مختلف اموال شهروندان را سرقت میکردند بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کارآگاهان عملیات ویژه قرار دادند.
وی افزود: طبق تحقیقات سارقان حرفهای با جعل عنوان مأمور و با استفاده از پوشش و تجهیزات ظاهری، برخی افراد را متوقف و پس از بازرسی صوری اموال آنها را سرقت میکردند و همچنین در مواردی با ایجاد درگیری و اعمال زور، اقدام به سرقت به عنف کرده و در موارد دیگر با شگرد کف زنی اموال قیمتی مال باختگان را میربودند.
رئیس مرکز عملیات ویژه پلیس آگاهی فراجا گفت: کارآگاهان با اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات میدانی، تحلیل شیوه و زمان ارتکاب جرایم و سپس اخذ نیابت قضائی، مخفیگاه متهمان و خودروی مورد استفاده سارقان حرفهای را که در یکی از استانهای شمالی کشور بودند شناسایی و طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
وی با بیان اینکه پلیس در بازرسی از مخفیگاه سارقان مقادیری دلار و یورو که متعلق به شکات بوده کشف کردند، تصریح کردند: متهمان در بازجوییهای انجام شده به ۵ فقره سرقت اعتراف که پس از تکمیل پرونده به دادسرا انتقال و با قرار وثیقه مناسب به زندان منتقل شدند.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه شهروندان در صورت مواجهه با افراد مشکوک جهت بررسی موضوع را از طریق ۱۱۰ گزارش کنند، خاطرنشان کرد: هیچ فردی حق استفاده از عنوان مأمور پلیس، پوشش یا تجهیزات مشابه را ندارد؛ پلیس آگاهی با قاطعیت کامل با سارقان مأمور نما و مرتکبان سرقتهای خشونت آمیز برخورد کرده و هیچ گونه اغماضی در برخورد با اینگونه جرایم نخواهد داشت.