خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 27 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوروزپور: رسانه‌ها نمی‌توانند به تنهایی مشکلات اقتصادی را حل کنند

مهر | فرهنگی و هنری، سیاسی | سه شنبه، 27 آبان 1404 - 14:23
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه‌ها نمی‌توانند به تنهایی مشکلات اقتصادی را حل کنند، اما می‌توانند شرایط موجود را بهبود بخشند و ضریب امنیت روانی را افزایش دهند.
امنيت،رواني،جامعه،افزايش،اميد،نوروزپور،تأكيد،مشكلات

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا نوروزپور معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی سخنانی در دومین رویداد «جایزه رسانه امید» به نقش رسانه در افزایش امید و امنیت روانی در جامعه اشاره کرد و با تأکید بر این نکته که افزایش امنیت روانی مستقیماً با افزایش امید در جامعه مرتبط است، گفت: هر چه امنیت روانی در جامعه بهبود یابد، به همان میزان امید نیز افزایش می‌یابد.
اگر امنیت روانی کاهش یابد، امید در آن جامعه به نقصان می‌گراید.
نوروزپور به مؤلفه‌های مؤثر در امنیت روانی اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین مولفه‌ها، توانایی جامعه برای پیش‌بینی آینده است.
اگر فردی احساس کند که آینده‌ای ندارد، امنیت روانی او کاهش می‌یابد.
همچنین، حداقل‌های معیشتی و امنیت فیزیکی نیز از دیگر عوامل مؤثر بر امنیت روانی هستند.
وی تصریح کرد: رسانه‌ها نمی‌توانند به تنهایی مشکلات اقتصادی را حل کنند، اما می‌توانند شرایط موجود را بهبود بخشند و ضریب امنیت روانی را افزایش دهند.
رسانه‌ها می‌توانند با ارائه اطلاعات صحیح و تبیین موضوعات، به جای انتقاد و تخریب، امید را در جامعه تقویت کنند.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: افزایش امنیت روانی در جامعه باعث ایجاد شرایط بهتر برای زندگی مردم خواهد شد.
نوروزپور به اهمیت ارزیابی جامعه نسبت به آینده خود در ارتقای امنیت روانی اشاره کرد و با بیان اینکه وجود مشکلات و بحران‌ها در زندگی امری طبیعی است، تأکید کرد: آنچه باعث کاهش امنیت روانی می‌شود، ناتوانی در پیدا کردن راه‌حل برای عبور از این بحران‌ها و موانع است.
نوروزپور نقش رسانه‌ها را در این زمینه حیاتی دانست و گفت: رسانه‌ها باید به جای صرفاً بیان مشکلات، راهکارهای علمی و عملی برای عبور از بحران‌ها ارائه دهند.
بیان مکرر مسائل و مشکلات به تنهایی نمی‌تواند گره‌گشا باشد.
وی همچنین به ضرورت ایجاد انگیزه در اهالی رسانه برای خدمت به جامعه اشاره کرد و افزود: رسانه‌ها باید به عنوان گره‌گشا عمل کنند و با تولید محتوای مثبت و امیدبخش، امنیت روانی را در جامعه افزایش دهند.
تجمعات جمعی نیز می‌تواند به افزایش امنیت روانی کمک کند، زیرا انسان‌ها در جمع احساس امنیت بیشتری می‌کنند.
نوروزپور تأکید کرد: حفظ روحیه هم‌افزایی و ارتقا آن به سایر بخش‌ها ضروری است تا بتوانیم به ایجاد محتوای مؤثر و افتخارآفرین برای جامعه کمک کنیم.
در حال تکمیل…