خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 27 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میزان بارش‌ها در فصل پاییز به کمتر از یک میلی متر رسید/ بارش ها در پاییز کمتر از نرمال خواهد بود

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | سه شنبه، 27 آبان 1404 - 13:12
مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی استان تهران گفت: میزان بارش‌ها در پاییز طبق آمار‌ها باید ۳۳ میلی متر باشد که تا به امروز تنها یک میلی‌متر بارش داشته‌ایم.
آب،پاييز،كشاورزي،منابع،جمله،كاهش،افزايش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری- حمیدرضا خورشیدی مدیرکل پیش‌بینی هواشناسی استان تهران در برنامه تلویزیونی اظهار داشت: پیش‌بینی‌ها برای فصل پاییز به طور کلی کمتر از نرمال بوده و زمستان نیز در حد نرمال پیش‌بینی می‌شود.
این موضوع می‌تواند تأثیرات جدی بر کشاورزی و منابع آب داشته باشد.
به ویژه در مناطقی که به بارش‌های پاییزی وابسته‌اند، کاهش بارش‌ها می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند.
او در خصوص بارور کردن ابرها گفت: این تکنیک معمولاً به منظور افزایش بارش‌ها و مدیریت منابع آبی استفاده می‌شود.
اما باید توجه داشت که این روش همیشه موفقیت‌آمیز نیست و به شرایط جوی و محیطی بستگی دارد.
اگرچه برنامه‌ریزی‌هایی برای این کار انجام شده است، اما گاهی اوقات نتایج آن به تأخیر می‌افتد یا به دلیل شرایط جوی مناسب، به خوبی اجرا نمی‌شود.
وی در خصوص تأثیرات کم بارشی هم گفت:کم بارشی در فصل پاییز می‌تواند به چندین مشکل منجر شود، از جمله کاهش منابع آب: تأثیر مستقیم بر آبیاری کشاورزی و تأمین آب شرب کاهش محصول و افزایش قیمت‌ها به دلیل کمبود محصولات از جمله آثار این بخش است.
او بیان کرد:در برخی مناطق، کمبود بارش می‌تواند خطر آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع را افزایش دهد.
وی ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف آب و استفاده از تکنیک‌های آبیاری مدرن و استفاده از گونه‌های گیاهی مقاوم به کم آبی اطلاع رسانی و آموزش در مورد تکنیک‌های کشاورزی پایدار از جمله مزایای این بخش است.
او گفت:میزان بارش‌ها در پاییز طبق آمار‌ها باید ۳۳ میلی متر باشد که تا به امروز تنها یک میلی متر بارش داشته‌ایم.