قتل باجناق در دورود بهخاطر اختلافات خانوادگی
فرمانده انتظامی دورود از قتل باجناق در این شهرستان بهخاطر اختلافات خانوادگی خبر داد.
به گزارش مشرق، سرهنگ مجتبی نوریان امروز دوشنبه در گفتوگو با رسانهها، اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک درگیری خانوادگی منجر به قتل در یکی از محلات شهرستان دورود، بلافاصله تیمهای تخصصی پلیس آگاهی و واکنش سریع با هدایت سردار هاشمی فر، فرمانده انتظامی استان لرستان، در محل حادثه حاضر شدند.
وی عنوان کرد: بر اساس بررسیهای اولیه مأموران، قاتل که باجناق مقتول بوده، به دلیل اختلافات خانوادگی با استفاده از سلاح شکاری، مقتول را از ناحیه شکم هدف قرار داده و موجب فوت وی در دم شده است.
همچنین در این حادثه همسر مقتول نیز از ناحیه پا مجروح و سریعاً به بیمارستان منتقل شد.
فرمانده انتظامی دورود، افزود: متهم پس از ارتکاب جرم از محل متواری شده بود، اما با اشراف اطلاعاتی و اقدامات تخصصی مأموران پلیس آگاهی، کمتر از ۱۲ ساعت پس از وقوع قتل در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
سرهنگ نوریان، تصریح کرد: متهم در تحقیقات اولیه، اختلافات خانوادگی با باجناق خود را انگیزه اصلی عنوان کرده است.
پرونده برای بررسی دقیقتر ابعاد موضوع در اختیار پلیس آگاهی قرار دارد.