خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 26 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قبولی هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در دانشگاه‌ها و مدارس برتر

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 26 آبان 1404 - 17:12
معاون امور فرهنگی کمیته امداد گفت: تعداد دانش‌آموزان تحت حمایت کمیته امداد که در کنکور ۱۴۰۴ و مدارس برتر پذیرفته شدند به رکورد هزار نفر رسید.
امداد،كميته،مدارس،نفر،تيزهوشان،فرهنگيان،نخبگان

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی متقی‌فر، معاون امور فرهنگی کمیته امداد در مراسم تجلیل از قبول‌شدگان مدارس سمپاد، رتبه‌های برتر کنکور سراسری و پذیرفته‌شدگان دانشگاه فرهنگیان که با حضور، رئیس و تعدادی از اعضای هیأت امنای کمیته امداد و مسئولانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بنیاد ملی نخبگان و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان برگزار شد، گفت: در کنکور سراسری ۱۴۰۴ تعداد ۹۹۰ دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در دانشگاه فرهنگیان پذیرفته شدند که این رقم سال گذشته ۷۴۰ نفر بود.
وی ادامه داد: در سال تحصیلی جاری ۴۸۴ نفر در آزمون تیزهوشان و ۲۸۰۷ نفر در آزمون مدارس نمونه دولتی قبول شدند.
متقی‌فر از برگزاری ازمون‌های شبیه‌ساز، کلاس‌های حضوری و برخط و کارگاه‌های مشاوره برای دانش‌آموزان پایه‌های ششم و نهم خبر داد و افزود: ۶۱ درصد قبول‌شدگان دختر و ۳۱ درصد پسر هستند.
معاون امور فرهنگی کمیته امداد اظهار کرد: در سال تحصیلی جاری تعداد ۱۳۲۲ دانش‌آموز مستعد در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی مشغول تحصیل هستند.
وی در ادامه به حمایت‌های مالی این نهاد از دانشجویان تحت پوشش اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان وام دانشجویی و نخبگان پرداخت شد و امسال نیز این حمایت در حال اجراست.