خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 26 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو جلسه دادگاه نتانیاهو به دلایل نامعلوم امنیتی

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 26 آبان 1404 - 15:52
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از لغو جلسه دادگاهی نخست وزیر این رژیم در روز چهارشنبه به علت «یک مسئله امنیتی نامعلوم» خبر دادند.
نتانياهو،جلسه،فساد،چهارشنبه،امنيتي،رژيم

به گزارش مشرق به قنل از الجزیره، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جلسه دادگاهی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر در ارتباط با پرونده‌های فساد که قرار بود روز چهارشنبه برگزار شود، به دلیل یک مسئله امنیتی نامشخص لغو شده است.
این رسانه رسمی رژیم صهیونیستی به جزئیات بیشتر این مسئله امنیتی اشاره‌ای نکرد.
منابع عبری اعلام کردند که نتانیاهو صبح امروز دوشنبه برای ادامه جلسه محاکمه خود در پرونده فساد مالی موسوم به «۱۰۰۰» در دادگاه تل‌آویو حاضر شد و قبل از شروع جلسه یک پاکت نامه در اختیار قضات قرار داد و گفت که روز چهارشنبه «یک مسأله امنیتی» وجود دارد.
نتانیاهو از قضات خواست که نامه محرمانه او را بخوانند و آنها پس از بررسی، درخواست او را پذیرفتند و جلسه دادرسی تعیین شده برای روز چهارشنبه لغو شد.
گفتنی است که پرونده‌های فساد مالی، سال‌هاست که سایه سنگینی بر فعالیت‌های سیاسی نتانیاهو افکنده و اکنون، با نزدیک شدن به مراحل حساس قضایی، او از هر فرصتی به ویژه طولانی کردن جنگ غزه برای فرار از پیامدهای حکم نهایی دادگاه سوء استفاده می کند.