خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره گیری از ظرفیت های گردشگری برای توسعه ضروری است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 17:28
شهرکرد- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بهره گیری از ظرفیت های گردشگری چهارمحال و بختیاری برای توسعه ضروری است.
گردشگري،چهارمحال،بختياري،توسعه

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال عباسی ظهر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه بهره گیری از ظرفیت‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری برای توسعه ضروری است، اظهار داشت: چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های بیشماری برای توسعه گردشگری دارد.
وی بیان کرد: افزایش ورود مسافر و گردشگری با توسعه بخش گردشگری محقق می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در بخش گردشگری چهارمحال و بختیاری ضروری است و این امر زمینه ساز توسعه بخش گردشگری است.
تهیه و تصویب طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری ضروری است
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: وجود جاذبه‌های گردشگری بیشمار در این استان زمینه را برای تبدیل این استان به قطب گردشگری کشور فراهم کرده است.
وی بیان کرد: تبدیل این استان به قطب گردشگری کشور از مهمترین مصوبات سفر رئیس جمهوری و هیئت دولت به شهرکرد است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: تهیه و تصویب طرح جامع گردشگری چهارمحال و بختیاری ضروری است.
وی با اشاره به اینکه توسعه بخش گردشگری در چهارمحال و بختیاری ضروری است، اظهار داشت: بخش گردشگری موجب ارتقای سایر بخش‌ها در چهارمحال و بختیاری می‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه توسعه بخش گردشگری زمینه ساز توسعه چهارمحال و بختیاری است، اظهار داشت: زیر ساخت‌های گردشگری در چهارمحال و بختیاری توسعه می‌یابد.