خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 26 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌های کارگروه علمی ستاد بزرگداشت میلاد پیامبر؛ حمایت از ۱۰ رساله

مهر | دانش و فناوری، چند‌رسانه‌ای | دوشنبه، 26 آبان 1404 - 10:51
وزیر علوم گفت: بزرگداشت یک‌هزار و پانصدمین سال میلاد پیامبر اعظم(ص)، به تصویب دولت و به تصویب سازمان همکاری‌های اسلامی رسیده است.
پيامبر،علوم،كارگروه،اعظم،پانصدمين،بزرگداشت،تصويب،برگزار،وزارت

به گزارش خبرنگار مهر، حسین سیمایی صراف وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه مراسم رونمایی از پوستر و اعلام برنامه‌ای کارگروه علمی – پژوهشی ستاد بزرگداشت هزار و پانصدمین سال ولادت پیامبر رحمت (ص) گفت: بنا بر پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران، بزرگداشت یک‌هزار و پانصدمین سال میلاد پیامبر اعظم، به تصویب دولت و سازمان همکاری‌های اسلامی رسیده است.
وی ادامه داد: این یک دستاورد بزرگ است که هم وظیفه ما را برای تجلیل از پیامبر اعظم هدایت و سازمان‌دهی می‌کند و هم پیشنهاد ایران در یک سازمان بین‌المللی مهم به تصویب رسیده است.
وزیر علوم افزود: ذیل ستادی که برای بزرگداشت یک‌هزار و پانصدمین سال ولادت پیامبر رحمت (ص) تشکیل‌شده، چند کارگروه شکل‌گرفته است یکی از آن‌ها کارگروه علم و پژوهش است که مدیریت این کار با وزارت علوم است، وزارت علوم هم با کمال دل‌خوشی از این مأموریت استقبال می‌کند، جلسات گوناگونی برگزار کرده، برنامه‌های مختلفی را طراحی کرده و به تصویب رسانده است.
وی ادامه داد: جلسه‌ای هم که امروز برگزار شد هم رونمایی از نشان برگزاری یک کنگره بین‌المللی با متولی گری وزارت علوم و هم اعلام برنامه‌های این کارگروه در طول یک‌سال آینده بود.
وزیر علوم افزود: برنامه‌های ما مختلف خواهد بود یک کنگره بین‌المللی با حضور شخصیت‌های مختلفی که محقق و پژوهشگر هستند در زمینه، حیات، زندگانی، سنت و سیره پیامبر اعظم ص، برگزار می‌شود، علاوه‌بر آن فعالیت‌های ترویجی در سطح دانشگاه‌ها انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: در حوزه دانشجویان، استادان و کارکنان علاوه‌بر آن انتشار مقاله خواهیم داشت و برنامه‌های ویژه‌ای برای دانشجویان مسلمان خارجی خواهیم داشت، محتواهایی فرهنگی فراوان تولید خواهد شد، حمایت از ۱۵ رساله دکترا در این زمینه خواهیم داشت، اعزام ۱۵ شخصیت به عنوان نماد پانزدهمین قرن به مقصدهای خارجی برای تبلیغ و ترویج منش سنت و سیره پیامبر اعظم (ص) انجام می‌شود.