خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 26 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون اول رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس نخست وزیران شانگهای، عازم روسیه شد

اعتماد | همه | دوشنبه، 26 آبان 1404 - 09:58
معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز دوشنبه در صدر هیاتی از مقامات ارشد دولتی به منظور شرکت و سخنرانی در بیست و چهارمین اجلاس نخست وزیران سازمان همکاری شانگهای با بدرقه دکتر محسن حاجی میرزایی، رییس دفتر رئیس‌جمهور و تعدادی از وزرا و مقامات دولتی، تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.
اجلاس،سازمان،شانگهاي،همكاري،معاون،مرزي،وزيران،مسايل،روابط،عا ...

معاون اول رئیس‌جمهور برای شرکت در اجلاس نخست وزیران شانگهای، عازم…
معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز دوشنبه در صدر هیاتی از مقامات ارشد دولتی به منظور شرکت و سخنرانی در بیست و چهارمین اجلاس نخست وزیران سازمان همکاری شانگهای با بدرقه دکتر محسن حاجی میرزایی، رییس دفتر رئیس‌جمهور و تعدادی از وزرا و مقامات دولتی، تهران را به مقصد مسکو ترک کرد.
کد خبر: 747677 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۶ ۰۹:۵۳:۴۲
محمدرضا عارف پیش از عزیمت به روسیه در فرودگاه مهرآباد و در جمع خبرنگاران، درباره برنامه‌ها و اهداف این سفر بیان کرد: سازمان همکاری شانگهای سازمانی جوان اما پر انرژی و بزرگ است و جمعیت ۱۰ کشور عضو این سازمان ۳,۴ میلیارد نفر است که ما با همه این کشورها روابط دوجانبه بسیار خوب و تمدنی داریم.
به گزارش ایلنا، معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به عضویت رسمی ایران در سازمان همکاری شانگهای از دو سال گذشته، خاطرنشان کرد: از دو سال گذشته همکاری‌های ایران با این سازمان به صورت جدی در همیشه زمینه‌ها توسعه یافته است.
عارف افزود: در این اجلاس پیش‌نویس ۱۰ سند آماده شده است که اگر برای امضای این اسناد توافق حاصل شود، زمینه همکاری‌های منطقه‌ای و چندجانبه و همچنین همکاری با سایر سازمان‌ها از جمله اوراسیا، اکو و یونسکو را فراهم می‌کند.
معاون اول رئیس‌جمهور همچنین با بیان اینکه در حاشیه این اجلاس با نخست وزیران کشورهای شرکت کننده درباره مسایل و همکاری‌های دوجانبه دیدار خواهم داشت ، تصریح کرد: در دو اجلاسی نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای مواضع خود را برای آمادگی کشورمان در خصوص توسعه همکاری‌ها و مسایل منطقه‌ای و بین‌المللی اعلام خواهم کرد.
عارف در ادامه درباره اجلاس استانداران استان‌های مرزی دریای خزر که روز چهارشنبه در رشت برگزار می‌شود، گفت: این اجلاس در راستای واگذاری اختیارات به استانداران و همچنین برای تقویت روابط با استان‌های مرزی دریای خزر و پیگیری مسایل مشترک از جمله مسایل مربوط به دریای خزر، گردشگری، روابط علمی و اقتصادی برگزار می‌شود.دولت همچنین به دنبال توسعه روابط استان‌های مرزی کشور با استان‌های مرزی کشورهای همسایه و سایر کشورهای منطقه است و در این اجلاس این اهداف دنبال می‌شود.
معاون اول رئیس‌جمهور را در این سفر سید محمد اتابک وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت و جمعی از مقامات دولتی همراهی می‌کنند.
بیست و چهارمین اجلاس نخست وزیران سازمان همکاری شانگهای روز سه شنبه ۲۶ آبان در مسکو برگزار می‌شود.