خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لیبرمن: کابینه نتانیاهو کنترل اوضاع اسرائیل را از دست داده‌است

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 25 آبان 1404 - 19:46
«اویگدور لیبرمن» وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی با انتقاد از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم، تاکید کرد که کابینه وی کنترل اوضاع را از دست داده است.
تشكيل،كنست،كميته،كشته،جلسه،اكتبر،جنگ،بررسي،غزه

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، لیبرمن در جریان رایزنی‌ها برای تشکیل کمیته حقیقت‌یاب درباره حوادث هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) با اعلام حمایت از تشکیل این کمیته گفت: هیچ کسی نمی‌تواند از پیگرد و محاسبه فرار کند و همگان مورد تحقیق قرار خواهند گرفت.
وی تصریح کرد: افرادی که در این تحقیقات محکوم شوند، مجازات خواهند شد.
وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی، مقاومت کابینه نتانیاهو در برابر تشکیل این کمیته را آخرین نبرد در مسیر «کشف حقیقت» دانست و گفت: کابینه، به جای «کشف حقیقت» درباره حوادث هفتم اکتبر، اقدام به تشکیل کمیته‌ای برای سرپوش گذاشتن بر حقایق کرده است.
این در حالی است که قرار است فردا (دوشنبه)، کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) با حضور نخست‌وزیر این رژیم و خانواده‌های افراد کشته شده در روند جنگ غزه به موضوع تشکیل کمیته بررسی بپردازد.
روزنامه عبری معاریو در این باره نوشت که نتانیاهو در جلسه علنی کنست پیرامون موضوع یادشده حضور خواهد داشت و همچنین خانواده افراد کشته شده در روند جنگ غزه اجازه حضور در این جلسه دارند.
به نوشته خبرنگار معاریو، در این شرایط مسئولان کنست باید برای بی نظمی و هرج و مرج آماده باشد، حتی در رابطه با وقوع حوادث خشونت‌آمیز علیه خانواده‌های افراد کشته شده، نگرانی وجود دارد.
به گفته این سایت خبری عبری‌زبان، در آستانه این جلسه استماع کنست، ۴۰ امضا از طرف خانواده‌های افراد کشته شده جمع‌آوری شده است و طی آن خواستار تشکیل کمیته بررسی حکومتی شده‌اند.
این جلسه به بحث در رابطه با درخواست تشکیل یک کمیته بررسی حکومتی برای بررسی رویدادهای هفتم اکتبر (عملیات طوفان الاقصی) و عملکرد رده‌های سیاسی و امنیتی می‌پردازد.
جلسه قبلی با این موضوع، در ماه مارس ۲۰۲۳ (اسفند ۱۴۰۲) برگزار شده بود که طی آن خانواده‌های «شورای اکتبر» (خانواده‌های افراد کشته شده در روند جنگ غزه) به صحن علنی کنست آمدند و در جریان بحث، درگیری‌های شدیدی با نگهابانان کنست رخ داد.