خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضرتی: هیچ استعفایی در دولت مطرح نیست

مشرق | سیاسی | یکشنبه، 25 آبان 1404 - 15:40
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: در مورد استعفای برخی از اعضای دولت از شخص رئیس جمهور تا معاون اول و وزرا و … مطرح می‌شود، صحت ندارد و تمامی اعضای دولت در تلاش برای حل مشکلات هستند.
رئيس،دولت،جمهور،مشكلات،اعضاي،…

به گزارش مشرق، الیاس حضرتی اظهار کرد: شایعه استعفای اعضای دولت از آن دست موضوعاتی است که بارها در فضای مجازی منتشر شده است.
این شایعات چندین بار در مورد رئیس جمهور و اخیراً نیز در مورد دکتر عارف، معاون اول رئیس جمهور مطرح شده و درگذشته نیز درباره برخی از وزرا، معاونان رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی نیز چنین اخباری منتشر شده که هیچ کدام از این موارد صحت ندارد.
حضرتی با بیان اینکه هیچ برنامه استعفایی در دولت مطرح نیست، گفت: تمام اعضای دولت محکم، هماهنگ و یکدست در تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکلات کشور هستند و قطعاً نیز این مشکلات حل خواهد شد.
کمااینکه بسیاری از این مشکلات نیز در حال حل
شدن است.
رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با اشاره به کلان پروژه‌های دولت، اظهار کرد: عدالت آموزشی، رفع ناترازی، نظام ارجاع، افزایش اختیارات استانداران به ویژه در استان‌های مرزی، محله‌محوری و … همه جز اقداماتی است که از سوی دولت و با همکاری و همراهی تمامی
اعضای دولت در حال انجام است.
وی در پایان بار دیگر تاکید کرد: رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، وزرا، معاونین رئیس جمهور و … همگی در حال تلاش برای حل مشکلات هستند و چنین شایعاتی در اراده آنان برای حل مشکلات کشور اثرگذار نیست.