خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارائه بیش از ۲۰ هزار خدمت پزشکی در «نسیم سلامت علوی»

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 25 آبان 1404 - 13:23
گروه‌های جهادی سلامت بنیاد علوی درهفته سوم آبان‌ با برگزاری ۱۳ اردوی پزشکی در ۹ استان کشور بیش از ۲۰ هزار خدمت تخصصی در حوزه‌های دندانپزشکی،چشم‌پزشکی و سلامت زنان به مناطق مختلف ارائه دادند.
سلامت،جهادي،گسترده،پزشكي،علوي،مناطق

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح ملی «نسیم سلامت علوی» در هفته سوم آبان‌ماه امسال با اجرای گسترده اردوهای جهادی پزشکی در نقاط مختلف کشور همراه بود که جمعاً ۱۳ اردوی جهادی سلامت در ۱۳ شهرستان از ۹ استان برگزار شد و گروه‌های جهادی موفق به ارائه بیش از ۲۰ هزار خدمت پزشکی شدند.
این خدمات در حوزه‌های مختلف از جمله دندانپزشکی، چشم‌پزشکی و سلامت زنان ارائه شد و با استقبال گسترده مردم مناطق کم‌برخوردار همراه بود.
شهرستان‌های بندرعباس در هرمزگان، دهگلان در کردستان، پلدشت و میاندوآب در آذربایجان غربی، خوشاب در خراسان رضوی، حمیدیه در خوزستان، گرگان در گلستان، قم، بابل در مازندران و شیراز در استان فارس، میزبان این خدمات رایگان و گسترده بودند.
گفتنی است؛ این اقدام در راستای توسعه عدالت سلامت و افزایش دسترسی مردم مناطق محروم به خدمات پزشکی صورت گرفته و یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حمایتی بنیاد علوی در حوزه سلامت به شمار می‌رود.