خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خطای مجدد رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه جنگ پایانی است/ نابودی صهیونیست‌ها به‌‎دست خودشان محقق می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 25 آبان 1404 - 08:06
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید هر نوع خطای مجدد رژیم صهیونیستی جنگ دوم نیست بلکه آن جنگ پایانی رژیم صهیونیستی است.
رژيم،حتماً،صهيونيستي،مجلس،منازعه،عضو،اسلامي،نجابت،غزه،نابودي، ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - روح‌الله نجابت عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره نقض آتش‌بسی که از طرف رژیم صهیونیستی علیه غزه صورت می‌گیرد، گفت: از آغاز فرایند آتش‌بس و پیش از آن، خیلی روشن بود که رژیم خونخوار و غدّار، کسی که کشتار کودکان و زنان را در دستورکار رسمی خودش دارد، به هیچ عهد و پیمانی وفادار نخواهد بود.
نماینده مردم شیراز و زرقان بیان کرد: تصمیم دوستان، برادران ما در حماس و مردم غزه بود که این اتفاق بیفتد و حتماً بهترین تصمیم بود، اما آن‌ها می‌دانستند که این آتش‌بس به‌معنی پایان منازعه نیست.
جنس منازعه و سطح منازعه متفاوت شد و حتماً رژیم، بعد از اینکه احساس کرد در یک تهدید وجودی جدی قرار گرفته، بعد از طوفان‌الاقصی، دست به اقدامات بی‌سابقه زد و روزبه‌روز در این گرداب و باتلاقی که سابقه چنددهه‌ای دارد و در سرزمین‌های اشغالی رفته، خودش را گرفتارتر خواهد کرد.
این نوع رفتار از جانب این رژیم تعجبی ندارد.
عضو فراکسیون مقاومت مجلس اظهار کرد: نکته این است که آن کشور‌های غربی که حامی رژیم صهیونیستی هستند و این ظلم‌های رژیم را به‌عنوان حق مشروع رژیم قلمداد می‌کنند، چهره‌شان روزبه‌روز در دنیا عیان‌تر می‌شود، روزبه‌روز مشخص می‌شود و ادعاهای حقوق بشر، ادعایی پوچ بیش نیست.
و به‌نظر می‌رسد که بهتر است هرچه سریع‌تر خودشان را از این گردابی که رژیم صهیونیستی خود را و آن‌ها را به درون آن می‌کشد، جدا کنند و از این ورطه خارج شوند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: هم در ایران، هم در لبنان، هم در یمن، هم در عراق، تمام توان برای دفاع از کیان ملت‌های منطقه در کشورهای اسلامی بیش از پیش ایجاد شده، به‌وجود آمده و آمادگی برای هر نوع تهاجم بیش از گذشته است.
نجابت تاکید کرد: شاید در گذشته ما در یک سطوحی دچار غافلگیری شده بودیم، اما به فضل خدا، با تدابیری که در رئوس سازمان مقاومت در منطقه ایجاد شده، تردید نکنید هر نوع خطای مجدد رژیم، یک ضربه مهلک است و اگر که خدای نکرده به سرش بزند که ایران اسلامی را دچار چالش بکند، حتماً جنگ دوم نیست؛ آن جنگ پایانی رژیم صهیونیستی است و رژیم حتماً به‌سرعت به نابودی خودش نزدیک می‌شود و نابودی خودش را به دست خودش محقق می‌کند.