خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتشار فهرستی جدید از محصولات آرایشی غیرمجاز در بازار کشور/ شناسایی ادامه دارد

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 24 آبان 1404 - 06:41
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از فرآورده‌های آرایشی لب فاقد مجوز را اعلام کرد.
محصولات،غيرمجاز،سازمان،آرايشي

به گزارش مشرق، از سازمان غذا و دارو، برخی محصولات آرایشی لب به دلیل نداشتن مجوزهای معتبر و درج مشخصات نامعتبر، در فهرست فرآورده‌های غیرمجاز قرار گرفته‌اند که رژلب‌های ROMANTIC MATTE ، CALISTA ، LIP GLOSS، karite ،YORN از جمله این محصولات هستند.
همچنین تینت‌لب‌های ROMANTIC RAIN و hold morning، برق‌لب‌های fruit و Ramesh، بالم‌لب‌های DROHOO و ROMANTIC MATTE و وازلین‌لب VASEINA از دیگر محصولات غیرمجاز هستند.
سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این محصولات به دلیل عدم برخورداری از مجوزهای رسمی، غیرمجاز شناخته می‌شوند و در اولویت رسیدگی‌های نظارتی قرار دارند؛ این سازمان از مصرف‌کنندگان خواست هنگام خرید، اصالت فرآورده‌های آرایشی را از مسیرهای رسمی کنترل کنند.
این سازمان با تاکید بر اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی موظف به پایش مستمر عرضه این محصولات و برخورد با عرضه‌کنندگان اقلام غیرمجاز هستند، اعلام کرد: اقدامات شناسایی و جمع‌آوری فرآورده‌های فاقد مجوز همچنان ادامه دارد.