خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجارهای پیاپی در منطقه المزه دمشق

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 23 آبان 1404 - 22:24
رسانه‌های سوریه از شنیده شدن صدای چند انفجار در منطقه المزه دمشق خبر دادند و افزودند که ماهیت این انفجارها هنوز مشخص نیست و تحقیقات برای روشن شدن جزئیات آن ادامه دارد.
سوريه،لبنان،گزارش،انفجار،امنيتي

به گزارش مشرق، تلویزیون سوریه اعلام کرد که عصر امروز (جمعه) صدای انفجار در منطقه المزه دمشق شنیده شد و نیروهای امنیتی در حال بررسی ماهیت این حادثه هستند.
در این زمینه خبرگزاری‌ها و رسانه‌های منطقه‌ از جمله پایگاه خبری لبنان۲۴ نیز گزارش دادند که دست‌کم سه انفجار پیاپی این منطقه را لرزانده است.
بر اساس گزارش لبنان ۲۴، منابع محلی گفتند که نیروهای امدادی و امنیتی دولت موقت سوریه به سرعت به محل اعزام شدند و تحقیقات برای مشخص شدن جزئیات ادامه دارد.
به نوشته لبنان ۲۴، هم اکنون هیچ گروه یا طرفی مسئولیت این انفجارها را بر عهده نگرفته است و مقام‌های سوریه تاکید کرده‌اند که نتایج بررسی‌ها به‌زودی اعلام خواهد شد.
پس از سقوط حکومت بشار اسد، مناطق مختلف سوریه همچنان شاهد ناآرامی و بی‌ثباتی است.