خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران

اعتماد | همه | جمعه، 23 آبان 1404 - 11:18
«دن راجرز» رئیس سرویس امنیت اطلاعات کانادا مدعی شد که این نهاد در سال جاری چندین «تهدید بالقوه مرگبار» از سوی ایران را خنثی کرده است.
كانادا،راجرز،سرويس،كانادايي،مرگبار

کد خبر: 747171 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۳ ۱۰:۵۹:۰۱
«دن راجرز» رئیس سرویس امنیت اطلاعات کانادا مدعی شد که این نهاد در سال جاری چندین «تهدید بالقوه مرگبار» از سوی ایران را خنثی کرده است.
به گزارش ایسنا؛ راجرز در سخنرانی هنگام ارائه گزارش سالانه درباره چالش‌های امنیتی کانادا مدعی شد: طی یک سال گذشته چندین مورد نگران‌کننده در دستور کار قرار گرفته که در آن‌ها، نیروهای امنیتی کانادا برای مقابله با اقدامات منتسب به سرویس اطلاعاتی ایران و گروه‌های نیابتی آن ناچار به اجرای عملیات فوری شده‌اند.
وی در ادامه ادعا کرد: «در بیش از یک مورد، این شامل شناسایی، تحقیق و مختل کردن تهدیدات بالقوه مرگبار علیه افراد در کانادا بود.»
راجرز در بخش دیگری از سخنان خود همچنین گفت که شبکه‌های تامین روسیه در تلاش برای خرید غیرقانونی کالاها و فناوری‌های کانادایی بوده‌اند.
به گفته وی، سرویس امنیت اطلاعات کانادا با اطلاع‌رسانی به چند شرکت کانادایی درباره شرکت‌های پوششی مستقر در اروپا که با عوامل روسی مرتبط بودند، مانع از انتقال این کالاها شد.