خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمشق: حاکمیت طایفه‌ای جدیدی در سوریه شکل نخواهد گرفت / اسرائیل در پی تحریک ما است

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 23 آبان 1404 - 09:12
وزیر خارجه دولت موقت سوریه در اظهاراتی تازه، سیاست‌های داخلی و خارجی دولت جدید دمشق را تشریح کرد و با ادعای پایان دوران حاکمیت طایفه‌ای، از تلاش رژیم صهیونیستی برای تحریک دولت گفت.
سوريه،دمشق،دولت،خارجه،وزير،الشيباني،اشغالگران،واشنگتن

به گزارش مشرق به نقل از شبکه العربی، «اسعد الشیبانی» وزیر خارجه سوریه با بیان دیدگاه‌های راهبردی دولت جدید دمشق، اعلام کرد که سفر «احمد الشرع» معروف به «ابو محمد جولانی» که خود را رئیس جمهور موقت این کشور می‌خواند، به واشنگتن بخشی از برنامه‌ای منظم برای «بازسازی روابط با جهان بر پایه احترام متقابل» است.
او با تأکید بر رویکردهای داخلی دولت دمشق، اظهار داشت: در سوریه، دیگر شاهد هیچ‌گونه حاکمیت طایفه‌ای نخواهیم بود، دمشق در پی آن است که کشور را به «الگویی برای منطقه و جهان از نظر ثبات سیاسی» تبدیل کند.
به گفته وزیر خارجه سوریه، دولت جدید پس از برکناری نظام اسد با آزمون‌های مهمی روبه‌رو بوده است؛ از جمله تحولات مناطق ساحل و سویدا که آزمونی برای حکومت در زمینه مدیریت تنوع و کنترل بحران‌ها تلقی شده‌اند.
الشیبانی در حوزه سیاست خارجی نیز نقش رژیم صهیونیستی را «عامل منفی در آینده سوریه» توصیف کرد و گفت که اشغالگران با تغییرات حاصل‌شده که مردم سوریه خواستار آن بوده‌اند، مخالفت می‌کنند.
او خاطرنشان کرد که اشغالگران «از هیچ تلاشی برای تحریک دولت جدید دریغ نکرده‌اند»، اما دمشق «به این تحریک‌ها پاسخی نداده است».
وزیر خارجه سوریه همچنین از «حمایت و اراده آمریکا» برای اجرای توافق امضاشده با نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) سخن گفت؛ توافقی که نشان‌دهنده تغییر اولویت‌های واشنگتن در جهت همکاری‌های امنیتی ارزیابی می‌شود.