خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری

مهر | بین‌الملل | جمعه، 23 آبان 1404 - 08:24
منابع فلسطینی از تداوم یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری خبر دادند.
نظاميان،بازداشت،جمله،نابلس،يورش،محمد،منابع،قلقيليه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، منابع فلسطینی از تداوم یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری خبر دادند.
بر اساس گزارش‌ها، نظامیان اسرائیلی بامداد امروز به صورت همزمان به شهرهای نابلس، طولکرام، رام‌الله، طوباس، قلقیلیه و چندین روستای اطراف یورش برده‌اند.
در نابلس، به‌ویژه در اردوگاه عسکر قدیم، نظامیان اشغالگر اقدام به تیراندازی گسترده و پرتاب گاز اشک‌آور کرده و با ورود به منازل شهروندان، شماری را بازداشت کردند.
در این یورش‌ها چندین نفر بازداشت شدند که از جمله آنان می‌توان به ثائر الجرمی و همچنین موسی و محمد النقیب و پدرشان اشاره کرد.
در قلقیلیه نیز نظامیان اسرائیلی با ورود به محله‌های مختلف از جمله کفر سابا و القرعان، اقدام به تفتیش گسترده منازل و بازداشت چندین نفر از جمله محمد الکویتی و فرزند ۱۴ ساله‌اش لطفی کردند.
همزمان، شهر طوباس شاهد یورش شدید نظامیان و مصادره یک خودرو بود و منابع محلی از بازداشت کمین داود و پسرش عمر پس از تفتیش منزلشان خبر دادند.
از سوی دیگر، گزارش‌ها حاکی از آن است که چندین اسیر فلسطینی پس از گذراندن دوران محکومیت یا بازداشت اداری آزاد شده‌اند؛ از جمله صافی عمادالدین الصافی از طولکرام و محمد الزهیری از رام‌الله.
همچنین منابع محلی اعلام کردند که در شرق نابلس، یک کودک ۱۴ ساله به نام کرم رفعت ابو جیش به دست گروهی از شهرک‌نشینان مورد ضرب و شتم قرار گرفت و دچار شکستگی در هر دو دست شد.