خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین انفرادی برای بازیکنان مصدوم پرسپولیس

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 22 آبان 1404 - 15:58
دو بازیکن مصدوم پرسپولیس در تمرین اورز پنجشنبه این تیم حاضر شدند و انفرادی تمرین کردند.
پرسپوليس،تيم،بازيكن

به گزارش مشرق، تمرین امروز تیم فوتبال پرسپولیس با بازگشت دو بازیکن خارجی و در غیاب ملی پوشان برگزار شد.
سرژ اوریه و مارکو باکیچ، دو بازیکن مصدوم تیم فوتبال پرسپولیس که در جریان دیدار با استقلال خوزستان دچار آسیب‌دیدگی شده بودند، در تمرین امروز سرخ‌پوشان حضور یافتند.
مارکو باکیچ، هافبک خارجی پرسپولیس، قرار بود در ایام فیفادی به همراه تیم ملی مونته‌نگرو به اردوی این تیم ملحق شود اما مصدومیتش باعث شد تا امروز به ایران بازگردد و روند درمانی خود را زیر نظر کادر پزشکی پرسپولیس پیگیری کند.
همچنین اوریه، دیگر بازیکن مصدوم پرسپولیس، امروز به‌صورت اختصاصی تمرینات پزشکی و مراحل درمانی خود را انجام داد.