خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات سایپا درباره افزایش قیمت‌ها

مشرق | اقتصادی | پنجشنبه، 22 آبان 1404 - 15:30
افزایش قیمت محصولات سایپا متناسب با نرخ تورم و افزایش قیمت نهاده های تولید و بعد از اخذ مجوزهای لازم از شورای رقابت و سایر نهادهای تصمیم‌گیر صورت گرفت است.
خودروسازي،سايپا،محصولات،قيمت،افزايش،گروه،خودروي

به گزارش مشرق، روابط عمومی گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد، افزایش قیمت محصولات متناسب با نرخ تورم و قیمت نهاده‌های تولید و با اخذ مجوزهای لازم از مراجع مربوطه صورت گرفت و افزایش قیمت ۱۶۲ میلیون تومانی صرفا مربوط به یک مدل از خودروی کوییک( کوییک آر اتوماتیک) بود که در حال حاضر نه تولید می شود و نه عرضه بلکه در راستای لزوم افشای اطلاعات مالی شرکت های بورسی صرفا به سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام شده بود.
رضا حسینی مدیر ارتباطات و امور بین الملل گروه خودروسازی سایپا اعلام کرد: گروه خودروسازی سایپا هیچ گونه افزایش قیمت نامتعارفی برای محصولات خود نداشته و این افزایش قیمت‌ها که متناسب با نرخ تورم و مطابق با فرمول های اعلامی شورای رقابت و دیگر نهادهای ذی ربط صورت گرفته بود در محصولات مختلف متفاوت و بسیار پایین تر از عددهای اعلامی در برخی از رسانه‌ها بوده است.
وی ادامه داد: خودروی کوییک اتوماتیک همچنان ارزان ترین خودروی اتوماتیک کشور محسوب می شود و مابقی خانواده کوییک نیز مطابق جدول زیر و بعضا بسیار کمتر از خودروهای شرکت‌های رقیب افزایش قیمت داشته اند.
حسینی با اشاره به برنامه گروه خودروسازی سایپا برای توسعه سبد محصولات گفت: گروه خودروسازی سایپا امسال چندین خودروی سواری و تجاری جدید را به بازار عرضه می کند که در بین تمامی شرکت‌های تولیدکننده خودرو کشور این تعداد از رونمایی و عرضه محصولات جدید بی نظیر خواهد بود.