خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکیب احتمالی تیم ملی ایران مقابل کیپ ورد

اعتماد | همه | پنجشنبه، 22 آبان 1404 - 13:18
آماده‌ترین بازیکنان تیم ملی برای دیدار مقابل کیپ‌ورد انتخاب می‌شوند.
ملي،تيم،ايران،تركيب،بازي،حضور،قرار،مهدي،ديدار،تانزانيا،تورنم ...

کد خبر: 747070 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۲ ۱۳:۱۱:۴۸
آماده‌ترین بازیکنان تیم ملی برای دیدار مقابل کیپ‌ورد انتخاب می‌شوند.
تیم ملی فوتبال ایران در نخستین مسابقه تورنمنت چهار جانبه العین، از ساعت 19:30 امشب (به وقت تهران) در ورزشگاه هزاع بن زاید باید مقابل تیم ملی کیپ‌ورد قرار بگیرد که امیر قلعه‌نویی برای انتخاب 11 بازیکن مدنظرش در برخی از پست‌ها شاید با چالش مواجه شود، اما در بیشتر پست‌ها مهره‌های او تقریبا مشخص هستند.
ملی‌پوشان ایران در شرایطی به مصاف تیم ملی کیپ‌ورد خواهند رفت که قلعه‌نویی نمی‌تواند از سردار آزمون، روزبه چشمی، مهدی قایدی، علی قلی‌زاده، محمدمهدی محبی و محمدامین حزباوی به دلیل آسیب دیدگی استفاده کند و علاوه بر این نفرات که در اردوی العین حضور ندارند، سامان قدوس نیز دچار آنفلوآنزا شدید شده و بعید به نظر می‌رسد بتواند در ترکیب اولیه قرار بگیرد.
علیرضا بیرانوند که پس از غیبت در تورنمنت کافا به دلیل محرومیت، در فیفادی گذشته دوباره به لیست تیم ملی برگشت و مقابل روسیه در ترکیب قرار گرفت ولی در دیدار تدارکاتی برابر تانزانیا روی نیمکت نشست، دوباره آماده بازگشت به جمع نفرات اصلی است و بعید به نظر می‌رسد قلعه‌نویی بخواهد از نام او عبور کند و فرصت را به گلر پرسپولیس یا سید حسین حسینی و محمدرضا اخباری بدهد.
محمدحسین کنعانی‌زادگان که در تورنمنت کافا سه بازی ثابت انجام داد و یک حضور تعویضی داشت، در فیفادی قبل به علت آسیب دیدگی در لیست قرار نگرفت، اما حالا در بازگشت به جمع منتخبین قلعه‌نویی و انگیزه بالایی که به‌خاطر گلزنی در مسابقه اخیر پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان گرفته، قابل پیش‌بینی است که یکی از دو مدافع مرکزی تیم ملی ایران برابر کیپ‌ورد باشد.
شجاع خلیل‌زاده پس از دو بازی 90 دقیقه‌ای در فیفادی قبل مقابل روسیه و تانزانیا و همچنین نمایش مطمئنی که در دیدارهای اخیر تراکتور به‌ویژه در لیگ نخبگان آسیا داشته، آماده حضور دوباره در ترکیب تیم ملی برابر کیپ‌ورد است و احتمال کمی وجود دارد که قلعه‌نویی بخواهد سید مجید حسینی یا علی نعمتی را به جای شجاع و کنعانی از ابتدا در زمین قرار بدهد.
دانیال اسماعیلی‌فر که پس از سه سال و هشت ماه، در فیفادی قبل دوباره لباس ملی را بر تن کرد و در دیدار مقابل روسیه حضور تعویضی داشت و برابر تانزانیا 90 دقیقه در ترکیب بود و همچنین عملکرد فوق‌العاده‌اش در تراکتور گزینه جدی قلعه‌نویی برای دفاع است؛ هرچند آریا یوسفی نیز پس از غیبت در دو بازی ملی این شانس را دارد به جمع نفرات اصلی برسد.
سعید عزت‌اللهی نیز که پس از غیبت در تورنمنت کافا، در هر دو مسابقه تدارکاتی گذشته ایران در ترکیب بود و در دیدارهای اخیر شباب الاهلی در لیگ برتر امارات و لیگ نخبگان آسیا درخشان ظاهر شده، حضور قابل پیش‌بینی در ترکیب تیم ملی برابر کیپ‌ورد خواهد داشت و بعید نیست امید نورافکن، مهره مورد علاقه قلعه‌نویی نیز روی دست او قرار بگیرد و در خط میانی به میدان برود.
اگر سامان قدوس با رفع بیماری آماده بازی شود، بدون شک یکی از انتخاب‌های قلعه‌نویی خواهد بود و از ابتدا مقابل کیپ‌ورد به میدان می‌رود، اما در صورت غیبت او شاید یک تغییر سیستم هم رخ بدهد و ورود احتمالی مهدی هاشم‌نژاد به جمع نفرات اصلی، امیرحسین حسین‌زاده را هم از پست وینگر به مهاجم سایه تبدیل کند.
محمد محبی که در دو دیدار گذشته تیم ملی در فیفادی حضور ثابت در ترکیب داشت و با بازی یک نیمه‌ای مقابل تانزانیا درخشان ظاهر شد و یک گل به ثمر رساند و یک پنالتی گرفت، دوباره در پست وینگر دیده می‌شود و هاشم‌نژاد، ستاره تکنیکی و سرعتی تراکتور هم که در آخرین بازی ملی در جمع 11 نفر اصلی بود، در سمت مخالف محبی به میدان می‌رود.
امیرحسین حسین‌زاده که در کنار آقای گلی در لیگ برتر، در تیم ملی هم استثنایی ظاهر شده و در 6 دیدار اخیرش با پیراهن ایران توانسته 5 گل به ثمر رساند و برابر روسیه و تانزانیا هم این روند را ادامه بدهد، بدون شک یکی از انتخاب‌های قلعه‌نویی است که همراه با مهدی طارمی در خط حمله قرار می‌گیرند.
مهدی طارمی که در سه بازی اخیرش برای تیم ملی ایران موفق به گلزنی نشده و آخرین بار این کار را با حضور تعویضی در تورنمنت کافا مقابل هند انجام داده بود، بعد از درخشش اخیرش در المپیاکوس یونان دوباره به‌عنوان کاپیتان در راس خط حمله ایران دیده می‌شود و انگیزه زیادی برای باز کردن دروازه کیپ‌ورد دارد.
با این شرایط، تیم ملی ایران احتمالا با این 11 بازیکن دیدار امشب مقابل کیپ‌ورد را آغاز کند:
علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، دانیال اسماعیلی‌فر، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، امید نورافکن، مهدی هاشم‌نژاد، محمد محبی، امیرحسین حسین‌زاده و مهدی طارمی