مرد شیاد با اسکناسهای جعلی کلاهبرداری میکرد
سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری کلاهبرداری که با اسکناس جعلی اقدام به پرداخت هزینه بار در قسمت انبار ترمینال غرب میکرد، خبر داد.
کد خبر: 746952 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۱ ۱۳:۲۱:۰۵
سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری کلاهبرداری که با اسکناس جعلی اقدام به پرداخت هزینه بار در قسمت انبار ترمینال غرب میکرد، خبر داد.
به گزارش سایت جنایی، سرهنگ حسین مهرعلیان گفت: پیرو شکایت چند نفر از شهروندان در خصوص کلاهبرداری توسط فردی که اقدام به پرداخت هزینه بار به مبالغ بالا با اسکناسهای جعلی کرده بود، پیگیری موضوع و دستگیری این فرد در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۲۰۹ ترمینال غرب قرار گرفت
سرهنگ مهرعلیان در ادامه افزود: ماموران پلیس با استفاده از ترفندهای خاص و ویژه پلیسی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه این فرد کلاهبردار شدند و با کسب مجوز از مقامات قضایی به آنجا مراجعه و وی را در یک عملیات ضربتی زمینگیر کردند.
این مقام انتظامی اضافه کرد: در بازرسیهای اولیه از مخفیگاه متهم یک میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال و ۲۰۰ دلار تقلبی کشف و به همراه متهم به کلانتری انتقال داده شدند.
متهم در کلانتری به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری به شیوه ارائه پول جعلی به متصدی انبارها و تسویه بارها اعتراف کرد و به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقامات قضایی شد.
سرکلانترپنجم پلیس پیشگیری پایتخت بیان کرد: تاکنون هشت نفر از شکات این کلاهبردار شناسایی شدهاند و شناسایی شکات دیگر در دستور کار پلیس قرار دارد.