خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا برای حفظ قدرت حتی تروریست‌ها را به آغوش می‌کشد

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 21 آبان 1404 - 11:06
کارشناس مسائل بین الملل گفت: آمریکایی ها برای حفظ قدرت همه ترفندها مثل جنگ، تجاوز ، اشغال کشورها و حتی به آغوش کشیدن تروریست ها را انجام می دهند.
آمريكا،جولاني،عنوان،سفر،آئين،تروريستي،الملل،پاك،كارشناس،رژيم ...

محسن پاک آئین در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر جولانی به آمریکا و دیدارش با ترامپ، اظهار داشت: سفر جولانی به آمریکا را می‌توان یک پدیده ناموزون در مناسبات بین المللی تلقی کنیم.
جولانی کسی است که از طرف آمریکا به عنوان یک تروریسم شناخته شده بود و یک زمانی آمریکایی‌ها برای دستگیری او جایزه ۱۰ میلیون دلاری تعیین کرده بودند.
وی با یادآوری اینکه جولانی به مدت ۵ سال در زندان گوانتانامو به سر می‌برد، ادامه داد: این فرد با کمک آمریکا و انگلیس تغییر چهره داد و از لباس تروریستی خارج شده و لباس رهبری کشوری را بر تن کرد.
کارشناس مسائل بین الملل عنوان کرد: سفر جولانی به آمریکا با عکس العمل منفی مردم این کشور و روشنفکران آن مواجه شده است.
آنقدر این دیدار غیر قابل پذیرش بود که مراسم رسمی هم برگزار نشد.
پاک آئین عنوان کرد: این دیدار نشاندهنده این است که آمریکایی‌ها معیارها و ارزشهای قابل قبول جامعه جهانی را زیر پا گذاشتند و مصداق هدف وسیله را توجیه می‌کنند، هستند.
یعنی اصالت را در حفظ قدرت خودشان می‌دانند و برای حفظ قدرت همه ترفندها مثل جنگ، تجاوز، اشغال کشورها و حتی به آغوش کشیدن تروریست‌ها را انجام می‌دهند.
وی گفت: این مسیر آمریکا قبلاً هم در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ طی و تجربه شده است؛ در جریان انفجار برج‌های دوقلو و به بهانه آن؛ به افغانستان برای مبارزه با طالبان حمله کردند اما پس از ۱۰ سال حضور ناتو، آمریکایی‌ها حاضر شدند با این گروه تروریستی مذاکره کنند و بعد هم فضایی را فراهم کردند تا این گروه در افغانستان حاکم شود.
لیبرال‌دموکراسی غرب امروز علیه انسانیت عمل می‌کند
کارشناس مسائل بین الملل یادآور شد: این اقدام نشاندهنده سست بودن موانع فکری لیبرال دموکراسی است و این مهم که یک زمانی که به قول غربی‌ها برای نجات انسان‌ها آمده بود، امروز علیه انسانیت عمل می‌کند.
وی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی این سفر، اطمینان آمریکا از تأمین امنیت رژیم اسرائیل است و راهبرد اصلی کاخ سفید این است که این رژیم از طرف همسایگان احساس خطر نکند.
پاک آئین عنوان کرد: هدف دیگر، خارج ساختن بازیگرانی همچون ترکیه، روسیه و عربستان از منطقه و متقاعد کردن آنها برای اینکه جولانی به عنوان رهبری که متحد رژیم صهیونیستی خواهد بود، است.
کارشناس مسائل بین الملل در پایان خاطرنشان کرد: تمام این اتفاق‌ها می‌توانند موجب احیای گروههای تروریستی در سوریه شود اما در نهایت سوریه با وجود تاریخ غنی و فرهنگ قدیمی از تمامیت ارضی دفاع خواهد کرد و عرصه را برای تروریست‌ها تنگ خواهد کرد.