ادعای همپیمان نتانیاهو درباره علت استعفایش از کابینه اسرائیل
وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی مدعی شد که برای وقت گذراندن با خانواده اش از این سمت استعفا داده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، ران درمر وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی که روز گذشته از سمت خود استعفا داد یکی از نزدیک ترین شخصیتها به نتانیاهو به شمار میرود.
وی در پیام خود تاکید کرد که تصمیم گرفته به فعالیتهای خود پایان دهد چرا که معتقد است باید تغییراتی به وجود آید.
درمر مدعی شد که برای آنکه وقت بیشتری با خانواده اش بگذراند و مرحله جدیدی از زندگی اش را آغاز کند از سمتش استعفا داده است.
این در حالی است که از زمان اجرای عملیات طوفان الاقصی تاکنون و شکست فاجعه بار رژیم صهیونیستی در برابر ابعاد مختلف این عملیات، تعداد زیادی از شخصیتهای صهیونیست از سمتهایشان استعفا دادهاند.
روزنامه اسرائیل هیوم گزارش در اوت ۲۰۲۵ گزارش داده بود که درمر بعد از تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران به فکر استعفا افتاد.
وی یکی از شخصیتهای مطرح در کابینه نتانیاهو به شمار میرفت که ریاست تیم مذاکره کننده با طرف فلسطینی را نیز برعهده داشت.
درمر مسئول تماسهای مربوط به اوضاع امنیتی در سوریه بعد از سقوط نظام بشار اسد و تماسهای سری نتانیاهو با تعدادی از مسئولان جهان نیز بوده است.