صادقی: از اینکه اولین طلایی بانوان بودم، خوشحالم
مهر
|
ورزشی
|
سه شنبه، 20 آبان 1404 - 21:41
ملی پوش کاراته بانوان گفت: از اینکه توانستم اولین مدال طلای بانوان کاروان ایران را کسب کنم، خوشحال هستم.
به گزارش خبرنگار مهر از عربستان، فاطمه صادقی کاتاروی ملی پوش ایران در فینال امشب با شکست نماینده ترکیه به مدال طلای بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی دست یافت و در این خصوص اظهار کرد: خیلی خوشحالم که اولین مدال طلای بانوان را در بازیهای کشورهای اسلامی به ارمغان آوردم و توانستم مردم عزیزمان خوشحال کنم.
وی اضافه کرد: امیدوارم سایر نمایندگان کاروان ایران در ادامه بازیها بدرخشند و طلایی شوند و این روند تا آخرین روز بازیها ادامه داشته باشد.
صادقی در پایان گفت: لازم است پس از کسب این موفقیت از خانم فاطمه بغلانی پور مربی ام تشکر کنم و از تمام کسانی که برایم تا پیش از شروع این رقابتها برایم زحمت کشیدند از طریق قدردانی کنم.