خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور پزشکیان برای دلجویی از خانواده جوان اهوازی و برخورد قاطع با خاطیان

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | سه شنبه، 20 آبان 1404 - 15:29
رئیس جمهور در پی درگذشت احمد بالدی جوان اهوازی، به وزیر کشور دستور داد، ضمن ابلاغ پیام تسلیت و ابراز همدردی وی به خانواده بالدی، هر چه سریع‌تر کمیته‌ای ویژه برای بررسی دقیق ابعاد ماجرا و پیگیری برخورد قاطع با خاطیان تشکیل شود.
جوان،بالدي،اهوازي،خودسوزي،اهواز،درگذشت،پيگيري،احمد

باشگاه خبرنگاران جوان - «مسعود پزشکیان» پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴، در پی درگذشت «احمد بالدی» جوان اهوازی که در هفته گذشته، اقدام به خودسوزی کرده بود، با صدور دستور پیگیری سریع خطاب به وزیر کشور، از وی خواست پیام تسلیت و ابراز همدردی وی را به خانواده او ابلاغ کند.
رئیس جمهور از وزیر کشور خواست که به فوریت کمیته ویژه‌ای برای بررسی دقیق ابعاد این ماجرا و نیز پیگیری تسریع در برخورد قاطع با خاطیان در این رخداد تلخ و جلوگیری از تکرار احتمالی رخداد‌های مشابه تشکیل و اقدامات لازم برای دلجویی از خانواده بالدی و کمک به تسکین آلام آنان صورت گیرد.
«احمد بالدی» جوان اهوازی در اعتراض به گرفتن محل کسب خود توسط شهرداری، دست به خودسوزی زد و بر اثر سوختگی ۷۰ درصدی به بیمارستان آیت‌الله طالقانی اهواز منتقل شد، اما متاسفانه برغم تلاش کادر درمان، امروز درگذشت.
به دنبال وقوع این حادثه امیر خلفیان دادستان عمومی و انقلاب اهواز از دستگیری شهردار منطقه سه اهواز و مسئول اجراییات شهرداری آن منطقه در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی خبر داد.