خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۶ حکم از ۹۵ حکم مرتبط با وزارت بهداشت در برنامه هفتم اجرا شده است

مهر | سلامت و پزشکی، سیاسی | سه شنبه، 20 آبان 1404 - 14:06
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای ارتقای کارایی نظام سلامت و کاهش فشار هزینه بر مردم از مجموع ۹۵ حکم مرتبط با وزارت بهداشت در برنامه هفتم تاکنون ۶۶ حکم اجرا شده است.
برنامه،هفتم،سلامت،حكم،پيشرفت

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه بررسی عملکرد یک ساله دولت در اجرای برنامه هفتم پیشرفت، در مجلس شورای اسلامی، گفت: در سال نخست برنامه هفتم پیشرفت کشور علیرغم همه محدودیت‌های تخصیص و تأمین منابع و بروز رخدادهای غیر مترقبه و خارج از برنامه، از قبیل جنگ ۱۲ روز
و بحران‌های دیگر حوزه سلامت با تمام ظرفیت خود در صیانت از جان مردم و پایداری ایران ایفای نقش نموده است.
وی‌افزود: برای ارتقای کارایی نظام سلامت و کاهش فشار هزینه بر مردم از مجموع ۹۵ حکم مرتبط با وزارت بهداشت در برنامه هفتم تاکنون ۶۶ حکم اجرا شده است.
در حال تکمیل