خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت دما و بارش تا پایان آذرماه

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 20 آبان 1404 - 11:47
بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، کشور تا ۲۵ آبان بدون بارش خواهد بود. از ۲۶ آبان تا ۲ آذر) پیش‌بینی می‌شود که در استان‌های غربی از جنوب ‌غرب تا شمال غرب و بخش‌هایی از زاگرس میانی، میانگین بارش هفته شدیدا کمتر از نرمال باشد. دمای هوای کشور به‌ویژه در یک ‌سوم شمالی آن تا هفته پایانی آذر ماه به‌طور کم‌ سابقه‌ای بین ۳ تا ۵ درجه سلسیوس گرمتر از حد نرمال باشد.
كشور،نرمال،بارش،مناطق،سواحل

به گزارش مشرق، جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای کشور نشان می‌دهد تا ۲۵ آبان بارش در سواحل خزر و نوار غرب کشور قابل توجه نیست.
سایر مناطق کشور بی ‌بارش است.
میانگین دمای این بازه زمانی در یک ‌سوم جنوب کشور در محدوده نرمال و در عرض‌های شمالی کشور بین ۳ تا ۶ درجه بیش از نرمال خواهد بود.
همچنین، در هفته‌های دوم و سوم بارش در نیمه غربی سواحل خزر، شمال غرب، زاگرس شمالی و بخش ‌هایی از زاگرس میانی تا جنوب ‌غرب شدیدا کمتر از نرمال و سایر مناطق کشور بدون بارش پیش‌بینی می‌شود یا بارش قابل توجهی دریافت نمی‌کنند.
در بخش‌هایی از زاگرس میانی و سواحل خزر با احتمال بین ۵۰ تا ۷۵ درصد بارش انباشته بین ۲۰ تا ۵۰ میلیمتر برآورد می‌شود.
طی هفته دوم (۲۶ آبان تا ۲ آذر) دمای هوا در سواحل دریای عمان و تنگه هرمز نرمال، دیگر مناطق جنوبی کشور بین ۱ تا ۳ درجه و نیمه شمالی کشور بین ۳ تا ۶ درجه بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود.
در ادامه، بارش کشور در هفته چهارم در استان‌های ساحلی خزر، مناطق کوهپایه‌ای در جنوب البرز، شمال غرب و بخش‌هایی از غرب کشور گرایش به نرمال دارد و سایر مناطق کمتر از نرمال برآورد می‌شود.
انتظار می ‌رود بارش کشور در هفته‌های پنجم و ششم گرایش به نرمال داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، در هفته‌ های سوم تا ششم دمای هوا در اغلب استان‌ها بین ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و در نوار ساحلی جنوب کشور در محدوده نرمال خواهد بود.