سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمارستان تدین سمنان به موزه سلامت تبدیل می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 25 تیر 1398 - 15:00
سمنان – رئیس شورای شهر سمنان از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری سمنان خبر داد و گفت: بیمارستان تدین سمنان به موزه سلامت تبدیل می‌شود.
سمنان،سلامت،شهري،بيمارستان،شهر،محدوده،موزه،طراحي،قرار،سيادتي ...

به گزارش خبرنگار مهر، سید مسعود سیادتی ظهر سه‌شنبه در یک‌صد و هشتاد و نهمین جلسه شورا ارتقا کیفیت محیطی شهری به میزبانی شهرداری سمنان اظهار داشت: بیمارستان تدین در مرکز شهر سمنان قرارگرفته و با توجه ظرفیت‌های موجود قابلیت ایجاد موزه سلامت در این بیمارستان وجود دارد.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد بین دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری سمنان، بیان کرد: طرح تبدیل بیمارستان تدین به موزه سلامت باهدف حفظ آثار ملی موجود در این بیمارستان و ترویج فرهنگ سلامت در جامعه اجرایی می‌شود.
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان با بیان اینکه در محدوده این بیمارستان ظرفیت‌های متنوعی در حوزه گردشگری، مرکز زیارتی و تاریخی وجود دارد، تصریح کرد: تدوین طراحی فضاهای پیرامون آرامگاه امامزاده علی بن جعفر (ع) در دستور کار شورای شهر سمنان قرار گرفت.
سیادتی افزود: در محدوده این طرح آستان مقدس امام‌زاده علی ابن جعفر (ع) کاروانسرای شاه‌عباسی و موزه سلامت قرار دارد که اهمیت طراحی شهری این محدوده را چند برابر می‌کند.
وی با تأکید بر اینکه ارتقای فضای شهری و ایجاد ارتباط مؤثر بین مراکز تاریخی، گردشگری، مذهبی و حوزه سلامت در این منطقه در اولویت نخست قرار دارد، تصریح کرد: در راستای تدوین طراحی شهری و اجرای طرح جامع امامزاده علی ابن جعفر (ع) و جابجایی زندان و آزادسازی کاروانسرای تاریخی نیز انجام می‌شود.
توجه به وضعیت ترافیکی محدوده موزه سلامت سمنان
رئیس شورای شهر سمنان با تأکید بر لزوم بهبود شرایط ترافیکی و ساماندهی و عبور و مرور سواره و پیاده‌رو در این منطقه خاطرنشان کرد: فضاهای عمومی مهم‌ترین بخش یک شهر را تشکیل می‌دهند که باید برای بهبود زیرساخت‌های این فضاها و گسترش و توسعه آن تلاش کنیم.
سیادتی با بیان اینکه رشد سریع شهرها موجب بروز بحران‌های مختلف در زندگی شده است، گفت: درگذشته عابر پیاده عنصر اصلی در طراحی شهری موردتوجه قرار داشت و فضاهای باز شهری به‌عنوان مهم‌ترین و مؤثرترین مکان‌های برقراری تعاملات اجتماعی شهروندان با یکدیگر بود.