خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی + جزئیات

اعتماد | همه | سه شنبه، 20 آبان 1404 - 11:23
پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور از امروز آغاز شد.
بازنشستگان،پرداخت،پاداش،خدمت،پايان،بهداشت،وزارت،مطالبات

کد خبر: 746748 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۰ ۱۱:۲۰:۳۴
پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور از امروز آغاز شد.
به گزارش منیبان، رامین رحیم‌نیا، رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت، با اعلام این خبر گفت: «مرحله دوم پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده و منابع مالی مورد نیاز از طریق فروش اوراق بهادار به بانک‌های عامل تأمین گردیده است.»
رحیم‌نیا با اشاره به پیگیری‌های مداوم این مرکز در راستای صیانت از حقوق بازنشستگان افزود: «مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و همکاری دستگاه‌های مالی توانست مرحله دوم پرداخت مطالبات بازنشستگان حوزه سلامت را عملیاتی کند.
همچنین فرآیند تأمین اعتبار برای پرداخت بخش باقی‌مانده پاداش پایان خدمت مربوط به دو ماه پایانی سال ۱۴۰۳ نیز در دستور کار قرار دارد و تا تحقق کامل، با جدیت ادامه خواهد داشت.»
وی تأکید کرد که این اقدام در راستای تکریم و قدردانی از بازنشستگان حوزه سلامت انجام شده است و پرداخت منظم مطالبات این گروه، نه‌تنها نشانه‌ای از احترام به خدمات ارزشمند آنان است بلکه عاملی مهم در افزایش اعتماد و رضایتمندی بازنشستگان محسوب می‌شود.
رحیم‌نیا خاطرنشان کرد: «بازنشستگان قشر فرهیخته و خدمت‌گذار کشور هستند و پرداخت به‌موقع پاداش پایان خدمت آن‌ها از اولویت‌های اصلی وزارت بهداشت است.»
گفتنی است، پاداش پایان خدمت بازنشستگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شامل مبالغی است که به‌عنوان حق سنوات و جبران زحمات سال‌های خدمت کارکنان رسمی و پیمانی پرداخت می‌شود.
این پاداش معمولاً پس از بازنشستگی و با تخصیص اعتبار از سوی خزانه‌داری کل کشور انجام می‌گیرد.
وزارت بهداشت در ماه‌های گذشته نیز مرحله نخست این پرداخت‌ها را برای گروهی از بازنشستگان انجام داده بود و وعده داده است تا پایان سال ۱۴۰۴، تمامی مطالبات معوق بازنشستگان حوزه سلامت تسویه شود.