خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تایید حکم اعدام دو سارق مسلح بزرگراه صدر

اعتماد | همه | سه شنبه، 20 آبان 1404 - 10:52
حکم اعدام دو سارق مسلح بزرگراه صدر از سوی قضات دیوان عالی کشور تأیید و آنها یک گام به مرگ نزدیک‌تر شدند.
سرقت،متهمان،شعبه،متهم،تهران،كشور،محاربه،قضات،اعدام،ديوان،اته ...

حکم اعدام دو سارق مسلح بزرگراه صدر از سوی قضات دیوان عالی کشور تأیید و آنها یک گام به مرگ نزدیک‌تر شدند.
کد خبر: 746742 | ۱۴۰۴/۰۸/۲۰ ۱۰:۵۰:۲۸
حکم اعدام دو سارق مسلح بزرگراه صدر از سوی قضات دیوان عالی کشور تأیید و آنها یک گام به مرگ نزدیک‌تر شدند.
به گزارش جام‌جم، ۲۰ فروردین سال گذشته در پی انتشار تصاویری در فضای مجازی مبنی بر سرقت مسلحانه و ایجاد رعب و وحشت توسط سه نفر با دو دستگاه موتورسیکلت ازیک خودروی ال۹۰ در بزرگراه صدر تهران تحقیقات پلیسی در این رابطه آغاز شد.
جست‌و‌جو‌ها در این باره ادامه داشت تا این‌که شش روز بعد از این ماجرا سه متهم و نفر چهارم گروه‌ در مخفیگاه‌شان در یکی از شهرهای شمالی کشور شناسایی و بازداشت شدند.
​​​​​​​یکی از متهمان در اظهاراتش گفت‌: تا کلاس هفتم بیشتر درس نخواندم و سه مرتبه سرقت انجام دادم.
با تشویق دوستم سرقت کردن را آغاز و شش گوشی سرقت کردم و هرکدام را ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان در بازار مولوی فروختم.
من و دوستانم قرص مصرف می‌کردیم تا حس قدرت در ما ایجاد کند.
یک روز هم در اتوبان صدر برای سرقت رفتیم.
ترافیک شد، شیشه یک خودرو پایین بود و ما هم گوشی را گرفتیم و با چاقو راننده را تهدید کردیم و بعد سوار بر موتور رفتیم.
یکی دیگر ازمتهمان نیز گفت‌: همدستانم بچه محل من بودند؛ گوشی‌قاپی می‌کردیم و سه ماه بود آزاد شده بودم.
یک سابقه سرقت دارم و مادر‌بزرگم سند گذاشت تا آزاد شوم.بقیه متهمان نیز به همدستی با آن دو در سرقت گوشی اعتراف کردند و روانه زندان شدند.
پرونده آنها با صدور کیفرخواست به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران ارسال شد و مدتی بعد هر چهار نفر در دادگاه محاکمه شدند.
متهمان ردیف اول و دوم در برابر اتهام محاربه قرار گرفته بودند که هر دو به اعدام، رد مال، پرداخت دیه در حق یکی از شاکیان و منع اقامت در استان تهران به مدت دو سال و نیز متهم ردیف سوم به اتهام معاونت در محاربه به تحمل ۲۵ سال حبس تعزیری محکوم شدند.
متهم چهارم از اتهام معاونت در محاربه برائت گرفت و بابت معاونت در سرقت با سلاح سرد به ۵ سال حبس و پرداخت جریمه محکوم شد.
آرای متهمان ردیف اول و دوم از سوی قضات شعبه اول دیوان عالی کشور و رأی متهم چهارم از سوی قضات شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور تأیید شد اما رأی متهم سوم از بابت اتهام معاونت در محاربه نقض و به شعبه هم عرض در دادگاه انقلاب تهران ارسال شد.
این در حالی است که دیروز احکام متهمان اول، دوم و چهارم برای اجرا به شعبه اول اجرای احکام دادسرای ناحیه ۳۴ تهران ارسال شد و به این ترتیب دو محکوم به اعدام یک گام به مرگ نزدیک شدند.